IRC-Galleria

bambilove

bambilove

fly, fly little wings

iDreamLauantai 23.04.2011 12:35

Näin ihan tosi omituista unta:

kävelin jojon kaa sellasta rantatietä pitkin ja juteltiin siitä, että koulut loppuu ihan kohta. istuttii sellasellle penkille kattoo auringonlaskuu ja sit se otti miun kädestä kiinni. sit se aurinkon laski ja tuli ihan pimeetä.
seuraavana päivänä menin johonki s-markettiin työhaastatteluun, tai no olin menossa ostaa koristeita kultaseen karttakeppiin, mut sit ne sano et sieltä saa kesätöitä jos laula karaokee ja hyvin.
no mie sit lauloin herculeksesta "i won't say i'm in love" :D sain muute töitä mut en ottanu niitä vastaan. kävin ostaa ne koristeet.
sit menin kotiin, ja tajusin olevani raskaana. sit menin kouluun ja kaikki katteli minuu tosi oudosti ja ihan kohta koko koulu ties. jojoo ei enää sit näkyny missään. oletin sen olevan miun lapsen isä :D
sit menin sairaalaan synnyttämään. se oli ihan tosi helppoo, annin äiti oli miun kätilö :D se tuikkas miun vatsaan jonkun piikin, jonka jälkeen miun ei tarvinnu tehdä paljon mitään, ne oikeestaan otti sen vaan sieltä vastaan. se oli pieni tyttö ja mie olin ihan tosi onnellinen. vähän aikaa se oli hiljaa mut sit se annettiin miun syliin ja se rupes itkee.
äiti ja iskä oli ainoot jotka sai tulla kattoo sitä. mie mietin siinä, et miks synnytys ei sattunu yhtään, et tuotahan vois harrastaa useemminki :D
menin vissii seuraavana päivänä ristiäisiin, joissa se enkeli sai nimekseen milana (:
sit menin milanan kanssa kouluun, mut iskä ja siskot oli mukana, joten ne varasti sen miulta, mie vaan istuin portailla kavereitten kaa ja sanoin niille et mie en tiedä missä miun lapsi on kun se vietiin pois. sit siellä oli joku muukin joka oli raskaana, ja ne sano et se on ollu raskaana jo ennen minuu, mut mie sanoin et ei se oo mahdollista :D
kellot soi ja kaikki vyöry sisään enkä mie vieläkään saanu miun lasta. meillä ois ollu äikän tunti, mut miun mussun vaunut katos siihen rynnäkköön, ja sit heräsin.

tää oli ihan tosi tosi TOSI todentuntuinen uni ! se synnytys oli ihan tosi helppo :D milana <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.