IRC-Galleria


Kaksosen kumppanin on syytä valmistautua mielialan vaihteluihin, Toisinaan Kaksonen vaikuttaa etäiseltä ja hänen kumppaninsa miettii, mikä meni vikaan. Pian Kaksonen on kuitenkin jälleen oma huomaavainen ja hauska itsensä.

Kaksosten elämä pyörii omien ideoiden ympärillä. Nämä ideat kumpuavat aivopuoliskoista, jotka ovat kuin pään sisäiset kaksoset. Leikkisyys, luova älykkyys ja kokeilunhalu ovat tämän älyperäisen yksilön vahvuuksia. Hän nauttii todistaessaan muut itseään tyhmemmiksi tai kömpelömmiksi.

Jos haluaa ymmärtää tätä joka asiasta kiinnostuvaa ja asiasta kolmanteen poukkoilevaa yksilöä, voi katsoa alkukesäistä niittyä. Siellä pörräävien perhosten sekä kukoistavien kukkien kirjavuus ja väriloisto heijastelee tämän tähtimerkin monipuolisuutta.

Jokainen ihminen on "kaksosmaisessa" vaiheessa kouluunmenoa edeltävinä vuosinaan. Monet koulu tasapäistää, mutta peruskaksosta ei. Hän käyttää älynlahjojaan yhtä hyvin koulun vaatimusten täyttämiseen, kuin sen todistamiseen tyhmäksi paikaksi.

Kaksosnainen on viehätysvoimainen ja luonnostaan tyylikäs älykkö, joka liikkuu sulavasti miesten maailmassa. Hänelle riittäisi ottajia, mutta useimmat kosiomiehet eivät koskaan pääse lähellekään hänen sisimpäänsä. Flirttaillessaankin kaksosnainen useimmiten vain kiusoittelee ja koettelee miehiä.

Henkisesti hän on ikuinen sinkku, mutta pystyy uskollisuuteen, jos hänen älyään ei vähätellä ja hänen annetaan säilyttää ystäväpiirinsä.

Jos kaksoslapsi kohtaa normaalin määrän aikuisten maailman epäloogisuuksia, hän ei välttämättä halua kasvaa aikuiseksi.

... kyll sielt välist ain vähän itteensä tunnistaa! :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.