IRC-Galleria

voihan runkkuLauantai 30.08.2008 03:48

10 päivää.Tiistai 26.08.2008 22:45

voi voi voi! ilotulitukset 10 päivän kuluttua ja se tarkottaa emmi, et mun ja sun sopimus ratkee! tai se on ratkennu jo, mä sorruin joku x5 ja säkin ainaki kerran! mut ei se emmi mitää, kelasin täs et jos sorruttas oikein urakalla sit 5.9 ;)

...ellei mulla ole edellinen menossa.

15.8.Sunnuntai 17.08.2008 15:46

Sarahin synttärit perjantaina oli kyl helmi-ilta ;)

DJ angel one- hold me tonight <3Tiistai 12.08.2008 16:37

hupsistaMaanantai 11.08.2008 18:35

" mä tykkäsin yhest sulkapalloilijasta. ja sit yhest ex-sulkapalloilijast ja must tuntuu ja mä pelkään et koht sorrun taas "

mä löysin sut, mut sä et mua.Maanantai 11.08.2008 14:20

Oh, mikä viikonloppu. Lauantaina lähdettiin tuulin kanssa kohti Jupperi-cityä suunnitelmissa vauhdikas ilta hyvässä seurassa. Tai noh,se vauhti ei ollu niin ennalta suunniteltu, mut kuitenkin. Istuttiin siinä sit dösä numero 15:ssa ja hahaa, kukas muu ku kinkkinaama Hoa sattu samaan dösään. Mentiin sitten yhtä matkaa Emmille. Emmillä me ruvettiin keittää nuudeleita ja Hoa yritti neuvoo meitä niin kovin. Ois ehk pitäny uskoo sitä,enemmänhän se nuudeleiden päälle ymmärtää, kun me. Mut eipä toteltu:) Muutenki no 2päivää emmin talossa oli kun kinkkiperheen keittiöstä. Syötiin pelkkiä nuudeleita ja Kung fu pandan hahmot seikkaili pöydillä. Noh, kuiteskin. Siinä sit pohdittiin, että mitäs sitä tekis illalla. Että onko missään mitään. Harri Vantaalta piti kemut, se oli vaihtoehto. vaihtoehto 2 oli pinjan serkku ja kuumat miehet. Oli vähän pitkäveteistä odotella, et mitä sitä tekis. Niin pitkäveteistä, että Tuuli ja Emmi päätti käydä päikkäreille. Me Hoan kanssa pelattiin tanssimattopeliä ja hypittiin trampalla.
Pikkuhiljaa huono sääkin rupes kirkastumaan ja tää konkkaronkka päätti lähtee Lasariin, jjaujau. Tuuli ja Hoa dösällä, mä ja Emmi aherasti fillarilla (aina Pasin ovelleasti. "heitä meijät lasariin??!!" ) Siellä sitä sitten oli vaikka ketä kuumiksia. Laulaja ja Jojo ja vaikka ketä. Siellä sit rento chillaus muutaman tunnin verran. Pari pissareissua ja sen sellaista. Päätettiin siinä sit lähteä Emmin talolle viettämään iltaa. Emmi ja Tuuli sil fillarilla, joka oli Pasin talolla ja mä ja Hoa dösällä, koska mun märät kengät hankas.
Alkoholi alko jo vaikuttaa ja dösäkin oli tositosi myöhässä joten päätettiin siinä sit puhua kaikki maholliset henkevät läpi. Vihdoin, joku 25min myöhässä se dösä tuli ja mun ja hoan naamakertoimen tietäen, sitähän tuli ilmanen reissu;)
Emmin terasilla nää tytöt veteli shotteja ihan hyvään tahtiin ainaski Tuben naurusta päätellen. Oli ne mulleki vaivasen yhen shotin jättäny. Siin oli niin kiva istuskella ja poltella kynttilöitä ja kuunnella ah-niin-paljon-tunnetta- biisejä. Jossain vaiheessa Pasikin saapu siihen ja sillai. En tiiä, mistä se sit tuli, mut yhtäkkiä, kaatumisen ja "mihin mä emmi meen?" -kysymyksen jälkeen löysin itteni Pasin autosta matkalla Tildalle.
Tildalla olikin sit tuttuja ja vähemmän tuttuja. EKa oli hauskaaaaaaa. Istuttii jossain välissä tuulin ja jonkun poitsun kaa saunassa ja välillä sohvalla. Koko ajan kuulu vaan "kuuuuuma Pave" "kuuma pave, tanssi!" Ja kuuma pavehan tanssi, Tuulin kanssa. Ja sit. istunkin yhtäkkiä kännykän kaa siin telkkarin vieressä ja itken. Ja siitä itkusta ei loppuyönä tullut sitten loppua. ANTEEKSI KAIKKI, JOTKA KUUNTELITTE! KIITOS, OLETTE IHANIA<3 ja pinja, en ole BI enkä LESBO, vaikka ootkin tosi nätti! Yhessä välissä lähin Tildan kanssa pesemään mun silmiä, kun Emmi tulee ja sanoo, et nyt mentiin.

Eiku takas Emmille ja itkemään. Istuin siel Emmin alakerran sohvalla ja lähettelin hölmöjä tekstiviestejä samalla, kun noi tytöt kokkas mulle vaihteeks nuudeleita. Muistikuvat on aika hämäriä, mut kuulemma itkin ja nauroin vuorotellen ja sitten, ku käytiin nukkumaan, nii nauroin viel tunnin putkeen. Aamulla herättiin nuutuneeseen ja pahaan oloon. Tutkin siinä sitten mun puhelinta. OI VOIVOIVOI ! Emmi ja Tuuli siinä sit yrittää nukkua, kun mä kikatan koko ajan yhelle ainoalle lauseelle. mut ku se on nii hauska

Emmillä vedettiin aamiaiseks nuudelit ja lähettiin Tuulin kans Kivekseen päin, odotellen iltaa. Oli vähä väsynyt ja miehekäs. Juteltiin ja mietittiin illan kulkua. Oli se ollu hieno ja hauska ilta :D
Himassa suihkuu ja safkaa ja sitten Iira tulikin. Me aloteltiin lähtöä Tuulin kautta. Siellä oli Sarah ja Emmikin. Westendin asemalla sit saatiin idea kävellä sinne rantaan. Hyi, se oli kamalaa ja stressaavaa. meni taas tunnetusti hermot, mut vihdoin muutaman kirosanan ja väärän suunnan jälkeen löydettiin Hoa+ muut ja ilta saatto alkaa. Joka välissä käveli tuttu tai tutun tuttu tai joku tällänen vastaan ja oli niin siistii nähä kaikkia! Ilta oli mulla ainakin edellistä rauhallisempi, mut Emmi ! En ois siitä uskonu, että se sellanen on. KUI SÖPÖ!<3 se meni tekee tuttavuutta kaikkien mun tuttujen, miespuolisten henkilöiden kanssa. OSa lämpeni paremmin ku toiset. Ja yhen se missas kokonaan, mut ei se mtn :( Mä siellä harhailin yksinäni joku 1000000krt, mut aina sit löysin jonkun kenen ka kiertää ranta uudestaan ja uudestaan läpi!

Loppuillasta alko tulla huoli. en saanu yhteyttä Noraan ja Iiraan. Sit ne löyty, onneks onneks onneks. ME koitettiin viel pummii kyytiä, mut päädyttiin sit kuitenkin kyttien neuvoilla lähteä Länsiväylälle. Siihen sattu sit sini ja henkkakin ja sini selvis kotiin ! JEEEEE ! Yhes välissä löysin Emmin, Janin ja Turtsin joltain dösäriltä istumassa ja jäin sit siihen, Iira ja Nora meni edellä. Lopulta mäkin olin meijjän dösärillä ja taas tehtiin tuttavuutta uusiin ihmisiin. Nora vähän höpönä viel siin vaihees :) hihhihihihihhi. 147 tuli ja päästiin kotiin ! Ja tais ne muutkin mun porukasta löytää kotiin, että hyvä niin.

OLI KYLLÄ MAHTAVA WEEKEND, mau.

eMMu^Perjantai 08.08.2008 21:06

on mun amorin apulainen ja ilmainen terapeutti ja vaikka mikä <sydän>

emmi on myös puoliks mies, mikä jelppii tosi monessa jutussa;) sillä on aina 2 näkökulmaa, se miehekäs ja se naisellinen. Harmi vaan, kun ei kumpikaan tykätä tytöistä, muuten ois jo lyöty hynttyyt yhteen !

Mulla ja emmillä on yhteinen sopimus/haaste. ILOTULITUKSET 5.9.
ei siitä sen enenpää, TOP SECRET ! ;)


oli vaan pakko mainostaa kaikille, et jokainen tartteis oman eMMu^:n.
se on mun aurinko :)


P.s tos kuvassa huomaa taas tän 70-luvun miehekkyyden, se vaan huokuu emmistä,
vaikka se koittais peitellä sitä.

[Ei aihetta]Torstai 07.08.2008 20:45

You said you didn't need me, but you did
You said you didn't want me, but you do
It's kinda like a comedy
Well first you kiss me
Then you say we're through
mentiin kattelee mist kaikki kuumikset ostaa niitten vaatteet ja kierrettii sit jätkien vaatekaupat stadissa läpi.
tuli vähän tyhmä tunne ja ruvettiin sit sillee feikkaamaan,et muka shopattas mun kullanmurulle synttärilahjaa. muuten hyvä, mut en omista sellasta, tai tavallaan omistan, mut sillai en. oli se ihan hauskaa keskustella meijän seurustelusta ja tavasta ostaa lahjoja, mut tosi säälittäväähän se myös on.

ja nyt emmi ei tykkää ku paljastan tän tääl, mut ei voi mitää !

kiitti emmi, vaik ei viel löydettykään pörfektii lahjaa :( <3
faija : onks pauliina laurinlahes muuten paremman näkösii jätkii, ku kivenlahes?