IRC-Galleria

In My LifeTorstai 22.12.2005 11:36

In my life,I decide and it turns me on
How I am,how I live,who I love
In my way,I feel strong
And it turns me on
In my life,I decide,I decide

Mina siis paatan.
Mun piti kauheesti kaikkee kirjottaa, mut perkele ma unohdin yksinkertasesti vain kaiken. Kaiken. Kaiken.

Tanaan se sitten tapahtui. Mun paketti saapui vihdoinkin.
Ma vietin koko illan paketin seurassa. Mun ihana paketti! Siel oli kaikkee kivaa;
valokuvia,videoita (joita en viela kattonut),espanjan ja ruotsin kirjat, untuvatopposet, villasukat, joulukortteja,kirjeita, turun sanomat (6.12), muodostelmaluistelu lehti, suosikki ja demi,salmiakkia, fazerin sinista, Suomi karkkeja, piirrustuksia Ilmarilta ja tonttu, The Rasmuksen cd, mun vaaleenpunanen neule.. tossa tais olla aika pitkalti kaikki.. varmasti unohtui jotain.. noh. ainiin. nyt ma tajusin. LUISTIMET. <3 ma laitoin ne heti jalkaan ja aloin kavelee. Mul oli niin outo olo, mut oli ne niin tutun turvalliset. ehka ma nukun niitten kanssa... :D

Ma olin iltapaivalla vahan joululahja ostoksilla.
Ostin Giff:ille ja Bia:lle korvikset ja sit Arturolle ostin sellasen kokkausessun, jossa lukee "Peligro, hombre cocindando" eli siis "vaara, mies kokkaamassa" (suunnilleen nain.. :D hehe) se on musta ja tosi hieno. Juttu on siis se et se osaa kokata ja ma en patkaakaan. Kerran se kokkas mul.. oli maukasta.

MUn hostveli paasi tanaan kotiin sairaalasta. Silla sattuu selka ja niska seka jalka.. Katotaan nyt miten se tosta paranee. Kattellaa kattellaa.. ! Hyvin nayttaa viela kulkevan.. Mut enaa se ei tuu ajamaan autoa kauheen helpolla. raukkaparka.
Ja myos naa vanhemmat on vahan rajottanu mun autoon menemisia, mika on mun mielesta IHAN KOHTUUTONTA. mut kattellaa. jos taa jatkuu samaa rataa viel helmikuus ni ma kyl meen sit vaiks ilman lupaa. prkl. ;) kapinallinen rebelde teini mina. eikai.

Asken tossa puolisen tuntia sitten puhuin iskalle akkia etta paketti on saapunut. Kello oli suomes jotain 9 aamulla, taalla 1 yolla ja iska oli sita mielta et mun pitais jo menna nukkumaan. Ma oon nyt jo kans ihan samaa mielta, tuli vahan syotyy salmiakkii nimittain ja olo ei oo mikaan maailman vahvin. ;)

Mitas muuta viela tapahtus.. Tanaan.. ei oikeestaan mitaan.
Tossa illemmalla tuli viela Arturo kattelee mua ja sillee. Yritettiin saada videoita toimimaan, muttei saatu. Sit se ei tykanny salmiakista, ei muuten ollu mikaan ihme.. Mut ei mua haitta.. :) ma tykkaan. NAMI NAMI. varsinkin pantterikarkeista..
Katotaan mita huomenna tapahtuu, koska noi varmasti lahtee sinne MOreliaan, ma en tiia meenks ma. En usko. Ma oon jo kayny siel nimittain. hehe.
Mut nyt ma meen tan paansarkyni kans nukkumaan.
Huomen yritan kirjotella taas.
-Eve (talla kertaa ihan talla oikealla nimellani)
P.S.Kiits kaikille pakettiin osallistuneille ;) hehe.. saludos a todos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.