IRC-Galleria

bemzuke

bemzuke

Onnellinen vaimo ja äiti <3

Uhhuh mikä päivä. . . . Tiistai 02.05.2006 02:20

Aamulla heräsin ja kurkku oli ihan tajuttoman kipee. Silmät ristissä puoleenpäivään ja vaikka kuinka litki kahvia ja poltti tupakkaa,ei heränny tähän päivään.. Ihmiset jotka lupasi muuttoavun ei sitten vaivautunut vastaamaan puhelimeen ja toki ymmärrän että Vappu oli.. ja meni.. ja immeisillä paha olo.. mutta puhelin on vissiin sitä varten että siihen vastataan ja silleen.. ja immeiset tiesi että JUUH on vappu ja lupaa auttaa..
vaivuin suoraan sanottuna epätoivoon.. jopa exääni kohtaan oli inhottavaa että kamat makaa edelleen siellä vaikka ne ois pitäny hakea ajat sitten (kiitos silti Janille ettei heittänyt niitä pois)!! Paineen kasvaessa ja puhelimen kanssa tapellessa lopulta hermot meni.
Pärähdin ihan totaallisesti ja raivosin ihmisille joille ei ois pitänyt.. ja sit vaan tipahdin lattialle ja vollotin.. Noloa ja ei yhtään mun tyylistä.. mut näin vaan..
Lopulta sain itseäni niskastakiinni ja raahauduttua Sompikselle.. ja hain joitakin jätesäkkejä ja laatikoita pois..
Kämpille päästyä alko tuleen jo hyvä fiilis muutosta :) Lopulta sain Kummitussetäni, Isukin ja Rixan paikalle ja muuttopuuhat alko kunnolla.. kamat on kämpillä..kone ja sänky kasattuna.. joitakin pusseja ja laatikoita purettuna.. Nyt alkaa oleen jo hyvä fiilis..
Piristävintä koko päivänä on ollut kun eräs immeinen piipahti muutto tohinan keskellä moikkaamaan minua.. ja sai jälleen sydämen pomppoileen ihan hulluna.. <3
Nyt olenkin ihan poikki ja jokapaikkaa särkee ja kolottaa... ja kova missutus sitä erästä immeistä.. :(
Mutta oikeesti en muuta enään ikinä!! Kyllä nyt saa riittää.. ja nyt kun asun omillani.. ensikertaa elämässä (asunut ex:n kanssa yli vuoden virallisesti..epävirallisesti melkein 2v).. on paljon kaikkee.. et huh huh!! Kunpa ny valmistujaiset ois pian ja pääsis töihin :)

Tänäyönä nukun kun tukki..
Nyt kalja pullo auki ja rentoutumaan...
Mahtava päivä... *mutinaa*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.