IRC-Galleria

bisseeeee

bisseeeee

örör resk in da hou$e!

jännä juttu..Tiistai 28.04.2009 04:43

mm kisat on the ice ja tollee.. Ei sinäänsä kovin vakuuttavaa suomen peli mut mut uskon et kyl se siit.. Mut ehkä keskiviikon matsin jälkee ollaa taas viksumpia asiasta.. :P vähä vituttaa ettei sen enempää "kovia" nhl vahvistuksia (koivut ja kumppanit) tullu/oo tulos.. Mut ehkäpä jos suomi saa vaa ton tiimipelin kaikil kentil kondiksee ni "poika" vois tulla kotiin tälläkin jengillä.. Täs ny kattonu mahdollisemma paljo lätkää ja jos ei suomen matseja oteta lukuun ni hurraan aina "heikomman" maan tehdessä maalin.. esim ruotsi-latvia.. olin iha kybäl latvian puolel ja karjahdin huolella ku latvia voitti rankkarit :D "hahaa matafakas!!" ;DD olololoooo.. no mut toivon et suomi pääsis kohtuun pitkälle, siis MM-KULTA on ainut joka kelpaa.. mut siis et sais seurata matseja viel hyväs kaveriporukas useempaakin kertaa.. se vaa on <3 ja tollee

jännä juttu on myös se et miks on nii tyhmä ettei ymmärrä ottaa vaik tarjotaa.. jälkikäteehä se tietty vituttaa ku pientä sikaa.. röhröh.. mut virheiden kautta oppii.. taino pitäs oppii.. useimmiten silti hakkaa päätänsä seinään tai öö teletappeja lainaten "uudestaan, uudestaan!" tai öö ahaa j00 ;P

jännä juttu on myös se et mun kieliopillinen kirjotus täyttä paskaa.. joka lauseen jälkee.. ja sit samaan syssyyn uutta muka sinne päi liittyvää asiaa, pilkkuja tulee näköjää välil vahingos tuskin oikeisii paikkoihi mut samapa tuo.. no kappaleen vaihdot sitku oikeesti asia hyppää mandariinista kiinan muurille ni teen jopa yhen kappalejaon tai öö jotai.. heija bisseeeee!

mitäs muuta.. kesä tulloo.. mieli on silti viel loskapaska kelissä, on synkkää ja paskasta.. ehkä ku toi kesä tost tosiaa jossai vaihees tulloo ni pääsee telttailee ja landelle ni sit vähä tulee aurinkoisempaa loskapaskan keskellekkin.. jengi sanoo et sun pitää vaa jaksaa.. mutku ei jaksa(is)

ja tota joo.. wappuki o kohta.. jeejee ei kyl sinäänsä kiinnosta vittuakaa.. samanlainen ryyppy viikonloppu se on ku muutkin.. ehkä vaa parilla lisäpäivällä höystettynä.. no toki tää o vähä enemmä tämmöne kaikkien juhla, eli siis frendejäki ehkä näkee vähä enemmä joka o iha jees.. olin tos viikko sit täysin varma et wappu oli sillon ja vedinki sit pikkuwapun 3 pvä putken nii että tili huutaa leipää hyvin pitkälti täl hetkellä.

jepjep säälittävää mut semmost se o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.