IRC-Galleria

bisseeeee

bisseeeee

örör resk in da hou$e!
hehe täytin varmaa yli tunnin tätä kyselyy mikä mul täs oli, mut sit jossai siin 89/100 paikkeil aloin kelaa et ei morjes mitä shaissee jotenka päätin lopettaa tuskalla väännetyn työn poistamalla sen ctrl+a+del napilla, ja tässä sitä ollaan, tunti tai alle tai yli heitetty taas elämäst kankkulankaivoon. HIPHEIHURRAA fittu.

Hohoijaa. Nyt o vähä fiilikset sillee et jooh vois melkee nukkuukki mennä mut sit taas toisaalta.. joo ehk meen vaa nuqq

Mut toisaalta ku miettii täs ny et mitkä fiilikset ku tekee muka jotai tärkeetä mut sit se poistuuki sekunnis, aika läppä.. sitä pistää "ittensä likoo" ja sit heittää kaike menemään. No se oli sentää mun oma päätös, jotenka no hard feelings. Mut ku kelaa et joku vaik tekis vuode jotai duunii, pistäs itteensä likoo ja sit joku toinen painais samalla lailla YHTÄ VITUN nappia ja se vitun yhen vuode työ katois... se vois olla aika sanoin kuvailematonta.. Siis en tarkota et vahingos, vaa et se 'projekti' niiku lopetettas ku seinään, eikä uutta valoa ois näkyvissä enää ikinä, ei morjes se söis kyl.. Olisiks vaa sillee et NP LÄHETÄÄ BAILA BAILA vai mitä?

H E H E ! !

jeps tsiigaillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.