IRC-Galleria

blackcat4

blackcat4

"aarteensa voi löytää, kun pysyy vain tarpeeksi valppaana."

hanki elämäMaanantai 08.09.2008 02:02

Rakas päiväkirja

On se vaan niin, että että. Vähän tylsää viimeaikoina.. mut onneks on saanu käydä ainaki syksyn ekassa metallisolussa töölössä, toi paljon positiivista. Mua nyt tällä hetkellä risoo jo monta asiaa: oon liian läski, pikkuhommat tekemättä eli siis jotain ompelukorjauksia ja omia vaatteita.. kengät ei käy kaupaksi, anopin ryijy tekemättä, pitkittynyt flunssa vaivaa. Jospa vaan saisin itsestäni vielä lisää masokistista voimaa tehdä vielä enemmän, voisin levätä enemmän sitten myöhemmin. Ja sekin vituttaa, ettei lenkille uskalla mennä, jottei tuu mitää sydänjuttui..
Mut onneks mä sain ehkä, ainakin luulen nii… sellaisen työpaikan, missä pitää syyä ku rekkamies. Jos mä en sillä laihdu ni sit en millään. Unelmakroppa sit jouluks, sitä odotellessa.
Nyt ku on ruuhkavuodet menossa, vois samaan sysssyyn järjestää jotain vähän vielä älyttömämpää…hah.
Mul oli ja on edelleen mielessä, että pistän elimistön remonttiin. Pistän tupakin loppumaan ja aloitan ekstrasuperterveellisen ruokavalion. Mulla on haaveena, että jokakuiset flunssat loppuis ja ettei tulis sitä keuhkoahtaumatautia. Mä oon niin lopen kyllästyny tähän haukkomiseen..Ku jatkuvasti kaikki flunssat on vaan pidempii ja lenkille ei sit voi mennä. Muutenki.. en halua kuolla vaan elää ja nyt sit täysillä!! siis ilman mitää lisäressiä terveydestä!
Tällä hetkellä mulla on pistävää rintakipua tän flunssan yhteydessä, mä pelkään et on keuhkokuume, mutta kun en oo käyny kuvissa ja nytki jo antibiootti päällä.. tää yskä vaan on vitun paha ja pitkittyny…voihan toi rintapistos olla hormonaalistakin, ku just nyt on menkat.
Ja seki vituttaa että mun langattomasta loppui taas yhteys ja just tähän aikaan, kun mä aloitan yksin elon tähän kymmenen aikaan, kun kaikki muut on nukkumassa. Onneks tulee hyvää musaa mediaplayerista, tällä kertaa Metallimessulevy. Hyvät biisit ja soundit, virret meni ny uusiks!! Jos mä ny lopetan tuon tupakin, ni varmaan musta tulee ihan vitun kiukkunen, mutta mä tiiän miten palkitsevaa se on kun huomaa että virkistyy. Eikä sit pelota kaikki mahdolliset sairaudet, mitkä johtuu tupakista. Sitä paitsi Jumala antoi meille elimistömme ja se on Herran temppeli, pitääkö tämä vielä sanoa erikseen kaikille aivottomille, mä itse mukaan lukien, että SIITÄ TÄYTYY PITÄÄ HUOLTA!
Mä niin kadun, ku joskus aloitin, se oli sillon vielä niin imagossa, mutta ei kai sen enään pitäis olla..Ei musta oo enää mitään jäljellä, ku oon nelikymppinen ja lääkäri sano kans, ettei tupakki sovi mulle, kun on tullu jo kaikkee ongelmaa siitä jo näin aikaisin. Ja hyvänen aika, mähän oon polttanu jo 10vuotta!!1 voivittu, ihan oikeesti! ei sitä tajua, ennen ku ite laskee. Jos mä nyt ostaisin kymmenen vuoden tupakit kerralla ja polttaisin ne kans kaikki kymmenen vuoden aikana, ei tulis kauppoi mistään hinnasta..


eheydyn pikkuhiljaa, varovasti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.