IRC-Galleria

boboliini

boboliini

*triumphant music*

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

tylsää.Sunnuntai 14.05.2006 21:18

Rupesin äsken ajattelemaan (kyllä, mä teen sitäkin.) ja si tajusin et tänne on periaatteessa aivan turha kirjoittaa yhtään mitään, kun ei kukaan kuitenkaan jaksa lukea mun hienoa päivistä. fiksua.

keksin yhden kivan jutun minkä toteutan ehkä si ku koulut loppuu. :) jos löydän yhden jutun minkä siihen tarvitsee.. :) menee rahaa, mut ei voi mitään. se on niin siisti idea. :D

hitto kun mun kamera on rikki :'(..

Jee muuten, tapoin melkein mun huonekasvin (mä saan aika usein uusia, mut tapan ne AINA :D) mut nyt en kuitenkaa si tappanu sitä, vaikka äite sanoki et se on jo kuollu. annoin sille vettä muutama päivä sitten ja nyt se on taas vironnut. jee. hyvä minä, hyvä kukka.

Kuuntelen jazzia. :P tää on hyvää. Tää on yhden pelin soundtrack. Sellasen pelin ku Grim Fandango. Yks maailman parhaimpia ja aliarvioitumpia pelejä. sai kriitikoilta ylistyksen jne, mut ostajat ei koskaan innostunu. SHAME ON YOU JOTKA EI OO SITÄ KOSKAAN PELANNU! Se on julkastu joskus vuonna -98 et siin on sen mukanen grafiikka, mut silti se on yksinkertaisesti PARAS peli mitä oon koskaan pelannut. ni. siitäs saatte, te tyhmät jokka sitä ei oo pelannu. eli:

OSTAKAA GRIM FANDANGO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.