IRC-Galleria

YMCALauantai 03.11.2007 03:36

tänää oli taas kiva päivä. oikeesti.

eka heräsin, huijasin et oon melkeen valmis mut tarviin vielä hetken ja juoksin suihkuun ja pakkasin ja kaikkee. sit lähin roihikaan vähä raaputtaa tapettii irti seinästä yhdessä tinkan, jessican ja jonkun mäyräkoiran kanssa. mulla on tulevaisuus jonain, joka raaputtaa tapettia. ehkä maalari. paitsi, että maalarit maalaa.

siellä roihikassa sitte oltiin ja kun tuli pimeetä nii lähettii.

sit tavattiin ville ja tupu steissillä ja mentiin viettämään kulttuuriaikaa sally mannin kanssa taidemuseoon. ne oli aika kivoja kuvia, jänniä sellasia tehokeinoja käytetty mun mielestä. no se näyttely meni vähä sillee ohi kumminki.

sitte mentiin, ylläri, siltikseen paitsi ettei vieläkään saaty meidän yllätystä mikolta, koska kia oli kipeä :< parane pian pien kianen !
siltiksel oli helvetisti sotia ja joku hullu aurinkokuningatar, joka jakso jauhaa sen entisestä elämästä. nykyään sen elämä on enemmänki tuolla hesperian puolella.

sitten oltiin jo menossa kotiin mut tuli danssaus-olo nii jäätiin jammaa bussipysäkille vähäks aikaa ja nähtiin tuttu ja oltiin niin näin väärinpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.