IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

tein reklamaation...Tiistai 15.07.2008 14:12

Arvon Pirkka väki,

Olen ollut todella iloinen ostaessani Pirkka-tuotteitanne sekä ollut tyytyväinen niihin, aina tähän asti. Nyt minun täytyy lähestyä teitä näissä surullisissa merkeissä ja ilmoittaa, että tuotteenne on aiheuttanut minulle suurta mielipahaa.
Saavuin rankan iltavuoron jälkeen kotiini, herkullinen Pirkka nuudeliateria (kana&yrtinmakuinen) mielessäni ja innoissani pistin kattilaan veden kiehumaan. Maailmani romahti, kun avatessani tämän kyseisen annospussin huomasin, että maustepussukka puuttuu. Etsin sitä hädissäni, mutta sitä koskaan löytämättä. Tämä tuotti minulle suuren surutilanteen ja asiaa pahensi vielä se, että kyseinen pussi oli varastossani viimeinen, joten en voinut täydentää suurta menetyksen tunnettani toisella annospussilla. Jouduin tyytymään aromisuolan karvaaseen makuun.
Tämä surullisten tapahtumien sarja sai minut miettimään, pystynkö enää koskaan ostaa Pirkka nuudeliannoksianne olematta varautunut vastaavanlaisiin, jopa traumaattisiin tilanteisiin. Pidän silti Pirkka tuotteita suuressa arvossa, eikä rakkauteni tavaramerkkiin ole sammunut, vielä. Toivoisin kuitenkin teiltä hiukan suurempaa tarkkaavaisuutta laadunvalvontaan, jotta tällaista ei pääsisi enää tapahtumaan. Maksavana asiakkaana odotan kuitenkin vastinetta rahoilleni, enkä toivoisi tätä tapahtumaketjua edes pahimman vihamieheni koettavaksi.
Sain lopulta kuitenkin nälkäni tyydytettyä, vaikkakin kyynelsilmin jouduin tämän annoksen nielemään. Ei teidän siis tarvitse huolehtia, voin vielä toistaiseksi hyvin, enkä näe nälkää.

Kunnioittaen,

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.