IRC-Galleria

HEI HALOOKeskiviikko 27.02.2008 21:43


Miten typeriä ihmiset oikeasti voi olla? Menee vain ohi vaikka näkee että toisella on joku hätänä? Ei voi edes pariksi minuutiksi pysähtyä? Tärkeämpää tehdä se lenkki loppuun ja jättää apua tarvitseva vain hankeen makaamaan?

Hei kiitos, niitä aivoja voi käyttää myös ihan oikeasti, niitä ei ole ihmisille suotu ihan vain huvin vuoksi.

Onneksi on olemassa kuitenkin vielä sellaisia ihmisiä jotka välittää toisista, ja kysyy onko kaikki kunnossa. Luojan kiitos että sellaisia ihmisiä on! Ei ehkä niin useita, mutta kuitenkin.

Turha luulla että mä ainakaan pistäisin tikkua ristiin sellaisten maskeerattujen, itseään täynnä olevien rouvien takia, ehei, menisin vain ohi, samanlailla kuin he itse tekevät ja sulkevat silmänsä ympäröivältä maailmalta ja kaikelta. En todellakaan jaksaisi nähdä vaivaa sellaisten takia, joilta ei lähimmäisen rakkautta edes sen vertaa löydy, että pariksi minuutiksi pysähtyisi. Ei se oma elämä nyt niin tärkeää voi olla, ettei vähän löytyisi aikaa muillekin.

Rasittavaa. Ja sitten vielä sanotaan että nuoret ovat itsekkäitä ja epäystävällisiä, ja paskat. Pahimpia on keski-ikäiset, ja erityisesti naiset. Etsisi vielä elämäänsä muutakin sisältöä kuin vain omien itsekkäiden halujensa toteuttaminen, voisi tulla parempi mieli siitäkin ja huomaisi, että muitakin ihmisiä on olemassa. Menkää vittu vaikka johonki käytöskouluun jos ei muu auta.

KIITOS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.