IRC-Galleria

broken-by-black

broken-by-black

bongaa bongia kadul minkan bongamaailmas

:)Lauantai 20.12.2008 21:40

Sain tänään ehkä yhden parhaimmista joululahjoista ikinä :) Pisara nuoli pitkään mun korvia, nassua, olkapäätä sekä käsivartta :D se oli niin ihana! Ihan kuin jokin koira ois tullut tervehtimään, paitsi että kanin näköinen otus ja kieli varmaan sormenpäänkokoinen ;D Ensin se oli mun sylissä kun olin koneella ja unohdin sen vähäks aikaa. Yhtäkkiä vaan tunsin ett nyt joku nuolee mun käsivartta ja pitkään :) ja piskuhan se, kukas muu. Siinä se nuoli monta kertaa :) Sitten se nousi hieman mun olkapäätä kohdin ja nuoli mun olkapäätä :D sit se kiipes viel korkeammalle ja alko nuoleen mun korvaa useamman kerran (ja kauan) ja parikertaa melkein söi hiuksia :D Sitten se alko nuoleen mun poskea, maisteli pari kertaa mun silmälaseja ja sit taas alko nuoleen poskea, tälläkertaa suupielen vierestä :D sit se vaihto taas korvaan ja olkapäähän ja sit taas poskea :D Sit se päätti ett "nyt riittää" ja nuoli korvaa viel kerran ja otti lopuks nätisti hampailla kiinni sen merkiksi että tahtoo koppiin :D sit se vaan hyppäs nätisti lattialle ja olin jo silleen ett "ei väinö se menee varmaan taas sohvan taakse piiloon ja saan kalastella monta tuntia", niin se menikin nätisti sohvalle ja odotti ett aukasin kopin luukun ja meni sinne :D sit se kuritti vähän Puppaa :D

Jotkut kanit nuolee tuntemattomiakin ihmisiä, joiltakin ei meinaa saada hellyydenosoituksia millään. Pisku kuuluu tähän jälkimmäiseen ryhmään ja silloin kun se on jotakin mieltä, niin se myös tarkoittaa mitä se sanoo. :) Eli tää oli Piskulta ihan äärettömän paljon, että sanoi kanikielellä "kiitos" noin monta kertaa. Tää on kolmas kerta kun Pisku nuolee mua, eikä koskaan oo nuollu noin paljon kerralla. :) Piskua on vaikee miellyttää, se taitaa tosissaan tykätä musta :)

Monet ihmiset aattelee, että kanit on tylsiä häkkieläimiä. Kai, jos ne sullotaan häkkiin eikä niiden kanssa vietetä aikaa. Ne tarvii kuitenkin kissan verran liikkumatilaa, kuvitelkaa jos sulloisitte kissanne pieneen teollisuushäkkiin eikä se koskaan pääsis sieltä ulos? Lisäksi kaneillekin voi opettaa esim. samoja temppuja kuin koiralle ("kieri", "esitä kuollutta", ym) ja nekin tietää milloin niitä kielletään. :) Nekin voi nuolla omistajan nassua ihan omaksi huvikseen. Pupujakin voi käyttää ulkona, tosin silloin pitää mennä niiden ehdoilla. :) Eli kyllä niistä pupuista paljon iloa on ;) hihhei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.