IRC-Galleria

bubuliini

bubuliini

häät 19.9.2009 <3

4.10.2006 Icehearts vs. ZoomTorstai 05.10.2006 15:58

Oltiin Villen ja Titun kans kattomas Nicon lätkämatsii,jos oli julkkiksiakin mukana. Jeeei, sain Mikko Leppilammelt ruusun <3 Mikko on niin symppis <3 Ihanaa oli. Ja Nico pelas tosi hyvin, hyvä puolustus beibet!!! ;) Titu,joskus uusiks. Ja siis olihan siel myös Islanninhevoset luistelemas ;) Mut Mikko ja Nico varasti koko shown <33

27.9.2006 <3Torstai 28.09.2006 00:05

Tää on onnen päivä, mun ihana mussu Ciru-hauveli täyttää 1 vuotta... <3

tämmönen mä sit oon... ehkä! :D Torstai 17.08.2006 03:10

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.


http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

RAPU<3Torstai 20.07.2006 00:06Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii ovat: "Minä olen äiti" . Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaali-avusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi nipuksi, jota yrität johtaa sairaalloisen mustasukkaisen mielesi avulla. Maailmassa tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.

Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene minnekään! Missä sä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan"
Auto: Matkailuauto koko perheelle

vappendaalenia kaikille!!! Sunnuntai 30.04.2006 20:10

Oikein iloista vappua... <3 mä saan kerran vuodessa sentään olla oikein kunnon rinsessa.
Pitäkää oikein kivaa kaikki!!!

tää on taas tätä :)Torstai 06.04.2006 14:45

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla, ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.[Ei aihetta]Torstai 16.03.2006 18:47

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan..!!

[Ei aihetta]Tiistai 14.03.2006 02:03

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


Shakira - La Tortura
Pussycat Dolls - Beep
Eminem - Shake that
Tik Tak - Samantekevää
Nelli - Pidä musta kii
Stella - Piste
Jonna - Tyytyväinen

Minza^
KaZkA^
^LiNpPu^
Naiko^
^Smoke^
^laiska^
Mirame-

26.2.2006. Suomi- Ruotsi!Sunnuntai 26.02.2006 19:23

Ajassa 40.10 Ruotsi tekee helvetti sen voittomaalin 3-2. Miks meitä kiusataan tälleen!!??
Tää ei oo enää reiluu... :( Tein lupauksen,etten enää ikinä kato lätkää,mut mm-kisat 2006,pakko kattoo!!!!

<33Torstai 09.02.2006 01:09

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.