IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 01:26

Nam!

Piti jo eilen mennä syömään sitä nepalilaista safkaa, mut olo oli sen verran krapulainen, että siirsin sen tälle päivälle.
Ja huh huh, mitkä mätöt! Ja kuinka tulista! <puna>
Siel oli kanaa, helvetin hyviä kasviksia, jotain ihmeellistä kastiketta, jossa oli kikherneitä ja papuja, sit oli salaattia ja tietty jotain jasmiiniriisiä. Tää mun ex-opiskelija alko sit mättään mun lautaselle jotain intialaista chili-tahnaakin. "Tämä hyvää! Sinun täytyy maistaa!" ..Et veikkaan et lieskat lentää jossain vaiheessa tiedätte kyllä mistä! <virne>
Ja ne mukelot oli aivan ihania! Tytöt 3½- ja 8v.. Ne oli mua varten pukenu sellaset intialaiset juhlapuvut päälle, laittanu kaikenlaisia ihania koruja päällensä ja se vanhempi oli jopa meikannu. Tosi lystin näkösiä! Suomeahan ne molemmat puhu ihan täydellisesti. Siellä ne sit kyseli kokoajan kaikkee, seuras mua jokapaikkaan ja mulla on ny laukku täynnä niiden tekemiä piirustuksia.
Sit se nepalilainen tee mitä mulle viel tarjottiin oli aivan ihanaa! Sitä on kyl pakko saada himaan.

Huomenna ois sit duunipäivä..
Kullanmuruset on taas saanu koko vkonlopun pistää vanhempiaan 6-0, eli huomenna pitää maanantaiseen tapaan muistuttaa et näin ei meillä!!! Aaaargh! Hitto ne osaa olla kovaäänisiä ja kiukuttelevia maanantaisin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.