IRC-Galleria

Viikonloppu Tampereella feat. RevontuliTiistai 07.04.2009 14:05

Perjantaina kiireisen päivän päätteeksi astelin junaan ja pian edessäni avautuikin Tampere. Mikki pojan luona siinä sitten kupiteltiin ja kuunneltiin vuorotellen paskaa ja vähemmän paskempaa musaa. Tosin aikataulu perjantaina oli hieman kiireinen, koska saavuin selvänä tampereelle vasta 21.30 ja tästä kiitos kuuluu jälleen kerran VR:lle.

Lähdettiin sitten ottamaan yötä vastaan Infernoon, jonka oletin olevan mustan helvetillinen hevimesta, mutta yllätyin täysin kun eteeni avautuikin tyylikkään gootahtava yökerho. Tosi porukkaa oli niukasti, ehkä siksi että kello ei ollut vielä yhtäkään. Heikko puheensorina kumpusi rumpubiittien takaa ja välillä nuoret miehet päästelivät eläimellisiä örähdyksiä. Parin lonkun ja parin vessakäynnin jälkeen matkamme jatkui Emmaan.

Emma!, tuo maanpäällinen teinihelvetti, mutta kuitenkin niin kotoisa paikka, ainakin itselleni. Noh,,,hyvin tuntui Mikillekkin putoavan vodkashotit raakana. Hervantaan olisi tullut kutsu vielä illan aikana, mutta matkan pituuden takia jouin/me skippaamaan tämän tarjouksen.

Lauantai aamu koitti neljän tunnin unen jälkeen. Semidarra päällä lähdimme lompsimaan kaupungille. Ensin tosin odotin, että Mikki sai korjattua oloa tasoittavalla ravintola-annoksella punaviiniä. Kaupungilla olikin hullut päivät. Näin semidarran päivinä keltaiset mainokset ottivat silmiin. Ihmisiä tuli ja meni ja osa työnsi epämääräisesti sivuun. Tämän lisäksi puuroinen miesääni luki taustalla päivän tarjouksia ja olipa stokkalle palkattu jokin eläkeläis soittokuntakin virittämään tunnelmaa. Huoh...

Kebabin kautta uutta nostetta päivään. Katseltiin Mikin kanssa pari huonoa leffaa( The Signal ja Häiriköt). Tämän jälkeen Mikki esitteli ulkoilmakierroksen Tampereen ammattikorkeakoulun taide ja viestintä linjan puolella.Tämän jälkeen olikin aika korkata vodka lime kokiksen kera. Irkkumusaa soimaan taustalle ja taas sitä mentiin. Lauantaina oli vuorossa Love Hotel, joka tarjosi tutusti hienot puitteet hyvälle menolle, mutta valitettavasti ihmiset osasivat pilata tämänkin. Se on JÄNNÄ juttu ku sisälle k-22 ja silti meno on kuin pahimmassa pissislaitoksessa. Vois jengi lähtee siitä, että kunnioittaisivat muita ja pikkasen rennompi vaihde päälle eikä spennata jokaista askelta mitä otetaan.Dorkat! Mikki siinä hävisikin pikkutunneilla ja jäin haisteleen savukoneen sekaista ilmaa kunnes havahduin valomerkkiin. Raikas Tampereen aamuyö virkisti mieleni ja kävellessäni pieniä kujia pitkin olin valmis sukeltamaan patjalle:)

Aamulla koitti sitten lievä darra ja junamatkakin sujui takaisin päin ilman veturin hajoamista.

ps. Bläkärin saldoksi jäi - 15€

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.