Käytös ja huolellisuus........ 10

Keskiarvo.................... 8,5

ei ny aivan palikka, mutta joo:)

VPS FC 2-1 FC Yläselkä (1-1)Keskiviikko 20.06.2007 22:13

Kaunis iltapäivä Vaasan aaltopuistossa sai myös kauniin lopun. Peli tosin ei aina ollut niinkään kaunista. Tutuksi tullut musta hetki koitti jälleen ensimmäisillä minuuteilla kun joku yläselkäläinen pääsi pommittamaan rankkarialueen rajoilta. Ottipa vielä kimmokkeen jostakin pelaajasta ja 0-1 "vieraille".
Sisuuntunut VPS FC tuli kuitenkin tasoihin 5 minuuttia ennen puoliaikaa. Maalintekijää en kylläkään tuntenut, mutta syötön täytyi antaa maalivahti, koska kaveri juoksi puolesta kentästä suorastaan "goljatti"maisesti laitaa pitkin ja ampui maalivahdin käsien kautta ylämummoon.
Pelillisesti homma oli VPS FC:n hallussa ja kummassakin päässä maalivahdit loistivat haamutorjunnoilla. Ratkaisumaali tuli 3 minuuttia ennen loppua. Meikäläisen täydellisesti epäonnistunut laukaus löysi maalin takakulmalta tähän peliin kalliilla hankitun Kapan.
Erityismaininta Castista, jonka hermot pitivät tänään!! Emme saa myöskään unohtaa fanijoukkoamme kentän laidalla, jotka pitivät älymölöä Red_Oceanin johdolla(oli muuten mahtavat kannustuskyltit ja huudot).

Farmijoukkue kotivoittoonTiistai 19.06.2007 01:38

VG-62 1-0 MuSa (0-0)

VGG:n farmijoukkue voitti kotonaan maanantaina pelatun pelin. Tämä nosti VG-62:n kakkosen b lohkon kahdeksanneksi.

VGG 11-8 Wärtsilä all stars (5-3)Maanantai 11.06.2007 01:36

Peli alkoi VGG:lle tutusti kahdella takaiskumaalilla. Tästä lannistumaton kuusikko kuitenkin sai ainoastaan lisää puhtia ja "goljatin" kauden avausmaalilla alkoi kiri. Parhaimmillaan VGG johti 9-3, mutta vastustaja löysi vielä yhden vaihteen ja alkoi iskeä maaleja. Toisaalta henkilökohtaisesti oma keskittyminen hukkui viereiselle kentälle, jossa näkyi monta pill,,,palloa. Kuitenkin vastustajan kova yrittäminen kariutui lopuksi 5 minuutin yv pyöritykseen VGG:n maalin edessä tuloksettomasti. Sbutnik ja Papa pitivät suorastaan pilkkanaan vastustajan hyökkääjiä.
Casti oli pelipäällä paitsioansasssa ja pääsi tuikkaamaan jopa legendaariset 4(+2) maalia. Olli (3+1) ja butzzy (1+6) loistivat myös omalla peliesityksellään. Papan beckham keskitykset löysivät kärkipelaajat, "goljatti" torppaili keskialueella vähintäänkin puhtaasti ja sbutnikilta jälleen jäätävät 2 maalia.
Täytyy todeta, että juuri nyt VGG on Vaasan kuumin joukkue.

yksi kysymys jäi kuitenkin kaikkien huulille:" Kuinka paljon Red_Ocean myöhästyi?"

VPS FC 1-5 VHUS (1-1)Perjantai 08.06.2007 02:04

Aika laiskasti alkoi peli ja saipa vastustaja sit perinteisen rankkarin vartin tahkoamisen jälkeen. Eka laukas siis upposi. Kun ekaa puoliaikaa oli 5 minuuttia jäljellä niin "sähkis" pääsi sekavan tilanteen jälkeen tuikkaamaan tasoituksen. Laukaukset tässä vaiheessa kutakuinkin 5-2 meille.

VHUS rynnisti toisella puoliajalla ja teki 4 maalia about 7 minuuttiin. Ehkä molarin piikkiin joku?, mutta kyllä pelipaikat oli pelaajilla ihan hakusessa ja vastustaja sai 3-1 tilanteita yllättävän paljon. Pari rankkarin paikkaa tuomari jätti vislaamatta, joista olisimme peliin vielä päässeet mukaan, mutta parempi voitti. Laukaukset meille jokseenkin 9-7. Tästä on vitun huono lähtee seuraavaan peliin FC Yläselkää vastaan, mutta lähdetään kuitenkin.

Omasta pelistä sen verran että laukauksia pääsin tulittaan 4 kipaletta, mutta sihti petti jälleen. Toisaalta pelaaminen oli ihan hyvääkin, mutta ei tällä jengillä kylläkään voittoja oo tiedossa. Ainoa toivo on lisävahvistukset?

Rihanna-Umbrella...hottis kipale?Maanantai 14.05.2007 22:42

Se on jännä juttu, erityisen jännää ku tätä biisii kuuntelee. Joka kerta biisi kuulostaa paremmalta, mutta miksi? Jopa minäkin voisin lähteä jammailemaan tätä, mutta analysoidaanpa nyt hieman.

Biisin alkuhan on ihan kamala. Mitä tää snoop dog täs tekee...eiku kukas tää olikaan...joku tuntematon varmaan. "Jay, Rain Man is back with little Ms. Sunshine"nii just...kaveri, jonka piti lopettaa jo tämä homma on jälleen tulessa tai sateessa...noh, märkänä kuitenkin tämän tytsyn kanssa.

Muutaman Rihannan perseen heilautuksen jälkeen tulee ensimmäinen kliimaksi n. 1 minuutin kohdalla kun säröbasso pieraisee itsensä käyntiin. Kertosäkeen sanat ovat erityisen hyvät. Tää ela-ela-eh-eh-eh juttu on tietysti se koukku koko biisissä, mutta se muistuttaa myös hyvin paljon erästä henkilöä sarjasta nimeltä irtiottoja. Eero Malmberg alias Samuli Edelman tulkitsisi tämän suomeksi kutakuinkin näin: "voit seistä alla sateenvarjoni-ateenvarjoni-teenvarjoni-eenvarjoni-envarjoni-nvarjoni-varjoni-arjoni-rjoni-joni-oni-ni-i".

Sateenvarjojen vatkaamisesta huolimatta Rihannalla on videossa 7 kertaa sateenvarjo auki, joten plussat siitä. Muuten video onkin aika normi kamaa. Rytmi on just sopiva kaikille fyysisille tasoille, joita yökerhossa voi olla. Tanssiminen onnistuu niin selvinpäin kuin 2.5 promillen humalassakin.