IRC-Galleria

VGG vei,muut vikisi!Keskiviikko 17.10.2007 17:58

VGG oli edustettuna tänään Vaasa Areenassa neljällä jäsenellään. Antisikka teki debyyttinsä tänään, tuks oli liekeissä, Tomi Arteta hiipi maalipaikkoihin tutulla tavalla ja butzzy pyrki siivoamaan vastustajien pelaajia syrjään.
VGG:n edustama porukka oli hätää kärsimässä alussa näitä vikkeläjalkaisia junnareita vastaan. Fyysisellä pelillä VGG pääsi paremmin mukaan pelin edetessä. Myös kärjessä häärinyt tutkapari Arteta/tuks löysivät toisensa paremmin. Antsikka debytoi hyvällä pelisilmällä ja rauhallisella pelillä puolustuspäässä. Ilmiömäisesti hän liukui välillä vastustajan maalille ja siinä töniessään sai survottua muutaman kerran kiekon sisään. VGG värväsi puolelleen myös ristikkopäisen junnarin, joka pienen kokonsa ansiosta jäi välillä pimentoon, mutta oli ratkaisevassa roolissa kun puhe oli maalinteosta. Arteta ja tuks jaksoivat siirrellä kiekkoa vielä ratkaisuhetkilläkin ja naatiskelivat oikein kunnolla. Mitään emämunauksia tänään ei nähty lukuunottamatta butzzyn ja Antsikan avointa maalinteko tilannetta.
Uskaltaisin väittää, että veimme tuon ottelun parilla maalilla, mutta tilastointi pettää nyt tältä osin...

Toiseen, lyhyempään peliin joukkueet olivat sekoitettu erittäin värikkäiksi.Siinä kun vielä pyöri kauniita taitoluistelija tyttöjä niin sekavuuden maksimointi oli saavutettu. Arteta toimi syöttökoneena junnareille ja tuks dominoi jälleen keskikenttää ja hyökkäykseen lähtöjä. Antsikka pelasi vahvaa puolustuspeliä, vaikka junnarit kamppasivatkin häntä aika ajoin. Ajassa 53.48 yleisö sai vastinetta rahalle kun butzzy pudotti hanskat ja sieppasi Antsikasta kiinni. Pari ensimmäistä lyöntiä upposivat Antsikan leukaperiin, mutta sitten tärähti kunnon pallea isku Antsikalta. butzzy kumartui ja näin Antsikka kiskaisi pelipaidan hänen pään ylitsensä. Täytyy sanoa, että on vittumaista kun kädet jää sumppuun ja näkyvyys on nolla. Siinä tunnet sitten iskujen lentävän ympäriinsä. butzzy kuitenkin vastasi tilanteeseen pommittamalla oikeaa suoraa summittain ja jokunen isku menikin perille. Iskut tasan, mylly tasan.

G
A
PTS
+/-
PIM----SOG

tuks
4
8
12
+2
0
16

butzzy
3
5
8
+1
25
9

Tomi Arteta----4
4
8
+2
0
12

Antsikka
3
2
5
+1
25
8


VGG tähdet:

*** taitoluistelijat
** viereisen kentän curling harjoitukset
* Antsikan debyytti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.