IRC-Galleria

moiLauantai 14.10.2006 15:26

näin unta et meijä pihaa vastapäätä oli huvipuisto ja sit sillane iso uima-allas. ni sit ku joskus
lähin kouluu oltii jo kävelty toho mist tää tie alkaa, ni MIIA tuli pyöräl sielt mis se asuuki, ja sit me lähettiinki takas kotti. jätettii ens pyörät johonki ojaa ja katottii ku joku naapuri mikä ei ees oikeest oo meijä naapuri ni yritti käynnistää autoo. ei se saanu sitä käyntii ja me mentii sit meil sisäl ja se naapuri oliki siel. huusin sil huoment ja se vaa moikkas sggdfh. sit mira kääns jotai nappulaa eikä saanu sitä takas sillee ku se oli, ni ne sitä yritti sit. mä olin jo ulkoo oottamas niit, mut menin sit takas sisäl ja autoin niit. sit muistin et mun kännykkä on jossai ja ettisin sitä ja sillee. sit kai löysin sen ja lähettii jonnekki talol, mis oli joku tyyppi. sit me kiusattii sitä. ja sit mentii jotai lumiliukumäkee alas jonnekki.
sit ku oltii niinku koulul, ni meijän luokan piti mennä jonnekki hienol talol tekee jotai, mut mentiinki sit johonki bussii leipoo muffinssei. tehtii niit sillee et leikattii sanomalehdist mainoksii, laitettii niit sillasee kulhoo, sit sillane muotti siihe ja sit siit tuli yhtäkkii sillane tosi nätti ruskee muffinssi. sit lähin hakee lisää sanomalehtii mis olis ollu kivoi mainoksii. menin autol niinku jonnekki ettii, mut päädyin jonnekki kioskil myymää karkkii. sit se oikee myyjä sanos et ei asiakkaat saa myydä siel tai jotai.
lähin sit takasi ja näin jossai uutise, et joku oli tippunu jostai 200km korkeest tornist siit huvipuistost ku oli meit vastapäätä. sit siel tornin huipul oli ollu joku kattomas et kukaa ei tipu, ni sit se pyörtys sinne ku se näki et se yks tippus. ja se kuka tippus meni sairaalaa ja se joutus kirjottaa siel jonku jutun et mist se tippus ja miks. luulis et se olis kyl kuollu mut ei sit.
ja se torni oli niinku olevinas joku liukumäki, ja sinne ei menny ees rappusii tai tikapuit tai mitää, et kiivettii vaa sillast telinet ylös sinne.

+loppuu en enää muist. + jeee paljo kirjotusvirhei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.