IRC-Galleria

Tulipas avattua joulukuu mahtavasti Kroopin Killan risteilyllä, istumalla alakartteravintolassa popsimassa mätiä, seuraamalla laatulaulantaa karaokessa ja kuunnellen luentoa viikingeistä, aiheista mielenkiintoisimmista! Hyvässä seurassa on hauskaa tylsässäkin paikassa, niin se vaan on.

_______________________


Jos kaikilla ihmisillä olisi häntä, millainen olisi maailma? Miten se eroaisi nykypäivästä? Vastaus on yksinkertainen; EI MITENKÄÄN. Lehdet pursuaisivat ohjeita ohjeiden perään, miten häntää tulee pitää ettei se näytä liian isolta tai liian pieneltä tai miten sen saisi näyttämään isommalta tai pienemmältä, täytyykö sitä pitää piilossa vai näkyvillä ja miten saada housut jalkaan ilman että häntäpermanentti menee pilalle. "Syksyn uusin häntämuoti!" "Trimmaa häntäsi kesäkuntoon!" "Mitä häntäsi kertoo partneristasi!" "19 totuutta hännistä sängyssä - vain Cosmopolitanissa!" "Hännän kaari paljastaa! Nainen 32v.: 'Työnhaku oli heti helpompaa.'"

Halki ihmiskunnan historian olisi häntiä vuoroin piiloteltu, vuoroin pidetty näkyvillä. Naisilla häntä olisi luultavasti ollut ruumiinosa, jota olisivat piilotelleet niin naidut kuin neitsyetkin, sillä sehän tunnetusti saattaisi kiihottaa miehet hulluuden partaalle. Miehillä taas hännän pituus olisi ollut merkki vauraudesta ja mieskunnosta, minkä vuoksi häntäkarvaa olisi pyritty kasvattamaan mahdollisimman pitkäksi. Kyllä ne miehet tietää mistä naiset tykkää.

Häntäkampauksia! Häntätatuointeja! Häntälävistyksiä! Häntästylistejä! Kokonaisia aloja! Kuinka paljon ihmisiä sellainen pikkuseikka voisi työllistää?

Ehkä olen mielummin ilman häntää. Tai jos sellainen pitäisi tuossa ala-alaselässä olla kiinni niin hameita käyttäisin koko elämäni.

________________________


Näihin tunnelmiin: Hyvää joulukuuta!

P.S. Eih, en ihan ehtinyt ensimmäisen päivän puolella!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.