IRC-Galleria

PakkotyöleiriSunnuntai 07.05.2006 00:33

Olen pakkotyöleirillä Tortinmäessä. Tämä on aivan kaameaa. Olen joutunut puurtamaan koko päivän ulkona paahtavassa auringonpaisteessa, ja nyt kämmeneni ovat aivan rakoilla. Voi, käsiparkani! Olen raahannut lehtikasoja kottikärryillä eestaas ainakin 20 hehtaarin tiluksilla. Välillä minulla oli viiden minuutin juomatauko, jonka aikana ehdin tatuoida hiilellä jalkoihini ja käsiini orjan merkit: kolme smile-naamaa (1 hymyilevä, 1 virnistävä ja 1 itkevä), kaksi tulkitsematonta kiekuraa, g-avaimen, kukkasen, perhosen ja omenan. Onneksi sain sentään juotavakseni kirkasta lähdevettä.
Lehtien rahtaamisen lisäksi minut on pakotettu tekemään mitä brutaaleimpia toimenpiteitä täällä ollessani. Olen muun muassa joutunut hävittämään erään Muurahaisten Valtakunta-nimisen pikkukaupungin tästä lähistöltä. Kaupungin asukkaat taistelivat raivoisasti vastaan, mutta minä yritin parhaani mukaan karkoittaa pois pääni sisällä kirkuvaa omantunnon ääntä, jonka ääni kaikui tiluksilla varmaankin kovemmin ja kirkkaammin kuin sen kaupungin asukkaiden äänet milloinkaan.
Jos nyt aivan tarkkoja ollaan, niin HE olisivat voineet määrätä kohtalostani kurjemmankin, sillä pahinta, mitä tiedän, on yksitoikkoisuus. Täällä on kohtalotovereitani, jotka joutuvat kaivamaan kuoppia ruusuille päivät pitkät. He kaivavat ja kaivavat ja kaivavat ja kaivavat... Heidän kasvonsa ovat likaiset ja vaatteensa kuluneet. Heidän poskipäiltään on kaikonnut kaikki päivettymisen merkit, niin kauan on kestänyt siitä, kun he viimeksi ovat nähneet auringon kajon. Se on pahin kohtalo, mitä ihmiselle voi määrätä; yksitoikkoisuus. Minun jokainen minuuttini, jokainen lehtikasani on kuitenkin erilainen, jokainen hämähäkki poikkeaa toisesta.
Kirjoittaessani tätä kirjettä toivon, että joku joka joskus sen lukee, ymmärtää sen kaiken tuskan mitä tällaiset pakkotyöleirit aiheuttavat, ja että hänessä herää palava halu kirjoittaa kirja elämästäni. Ehkä niin me voisimme yhdessä parantaa tätä maailmaa ja toimia paremman huomisen puolesta.

Tuskasta muuten puheen ollen, käykääs katsomassa yhteisö "Lällällää, mulla onkin suurempi tuska kun sulla!!"

Hauskaa illanjatketta!! Ja hymyä huuleen... =)=)=)=)=)=)=)=)=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.