IRC-Galleria

TIEDOTUS !Keskiviikko 28.01.2009 15:17

Tiedotus kaikille lukion alakerran tyttöjen vessan käyttäjälle: jos olet sattumoisin nähnyt rakasta meikkipussiani tai jos se on sattumoisin tarttunut matkaasi niin voisitko ilmoittaa siitä välittömästi miulle ! Tuntomerkeistä voisin kertoa sen verran että ulkopuolelta valkoinen missä toisella puolella sellaisia paljettijuttuja + muuta koristelua ja sisältä löytyy kaikkea kivaa

Löytäjälle palkkio tiedossa (ehkäpä hyvä mieli tai jotain muuta yhtä mukavaa)


Kuten jo tuosta äskeisestä tiedotteesta käy ilmi niin olen kadottanut meikkini tai siis luultavasti olen jättänyt ne koulun vessaan meikkailusessioni jälkeen ja joku pitkäkyntinen on poiminut ne sitten matkaansa. Tietenkin huomasin asian vasta kun olin jo hyvää matkaa menossa kohti lappeenrantaa ja asialle ei enää yksinkertaisesti voinut tehdä mitään. Kävin kyllä vielä tänään aamulla katsastamassa kyseisen vessan mutta kuten jo arvelinkin niin eihän siellä enää mitään ollut. Asian kruunaa vielä se että olin juuri viime viikolla uudistanut meikkipussini sisältöä.

Vaikka kyseessä olikin vain toinen meikkipussukoistani ja sisältönä oli vain markettien antia niin silti olen asiasta vieläkin kovin harmissani koska pussukka sisälsi kaikki parhaimmat meikkini (esimerkiksi parhaimman meikkivoiteen johon olen elämäni aikana törmännyt ja nyt sen sijaan joudun tyytymään johonkin halppismeikkivoiteeseen).

Toivon että juuri sinä joka olet kähveltänyt omaisuuttani lukisit tämän tuntien syvän piston sydämessä ja voisit palauttaa varastamasi oikealle omistajalle. Tosin en tiedä auttaisiko se enää paljoakaan asiaa koska tietenkin olen käynyt jo ostamassa uudet meikit.

Suuresta tuskasta huolimatta aattelin käyttää energiani koulukirjojen lukemiseen. Tosin eilen se oli hieman hankalaa koska yritin lukea enkkua ja seuraukset olivatkin että aina kun avasin enkun kirjan ja yritin perehtyä sanastoon niin alkoi hillitön poraaminen. Niinpä siis päätin että ehkä parempi jättää koe välistä. Kohta kuitenkin olen ajatellut kaivaa nuo houkuttelevat matematiikan kirjat esiin sängyn alta ja ruveta lukemaan. Tosin saa nähdä miten käy koska niiden pitäisi olla ahkerassa käytössä seuraavat pari kuukautta ja jos yhtään tunnen itseäni niin voi olla että sinne sängyn alle ne jäävätkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.