IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

JEETorstai 13.07.2006 15:55

Pääsin Humakiin kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelmaan ^__^ <3<3

höhöTorstai 15.06.2006 13:41

Katso kännykästäsi 5 viimeistä tekstiviestiä ja listaa ne tänne.

1. Huomenna 14.6. kello 13 järjestetään mielenosoitus Kreikan suurlähetystön edessä, maneesikatu kahdessa. Kreikassa on kaikki yliopistot vallattu eli kolme ja puolisataa osastoa vallattu vastalauseena hallituksen aikeista luopua ilmaisesta koulutuksesta. Aihe on myös suomalaisille lämmin koska myös täällä on puhuttu lukukausimaksuista. Ilmainen koulutus takaa kaikille ihmisille tärkeän oikeuden, jota ei saa viedä pois köyhiltä.

(puuh, kuka oikeesti lähettää noin pitkiä viestejä)

2. Piiritoimikunnan kokous to 22.6. klo 18. Ilmoitathan jos et pääse! T: Kirsi työkännykästä

3. överfört 20 e

4. Vi e ännu vid skolan, ska säkert äta o sånt ännu...

5. Ai niin,sulla oli ne hippalot tänään! Ei muuta kun onnea ja näkymisiin.

[Ei aihetta]Torstai 11.05.2006 01:47

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.

Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.

Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.

Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.

Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.

Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.

Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.

Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.

Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.

Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.

Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.

Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.

Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.

Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.

Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.

Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.

Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.

Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.

Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot homofobian olevan väärin.

AndrogyyniTiistai 04.04.2006 18:31

http://www.seta.fi/transtukipiste/pelit/ttp0902.php

"Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET ANDROGYYNI


Sinussa on paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä - vielä enemmän miestä kuin naista. Sinulla on paljon sekä miehekkäitä että naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä.

Olet sukupuolisesti harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella. Olet sukupuolen suhteen itsevarma.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset - kriittisestikin. Et välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan teet mitä haluat ja käyttäydyt sukupuolivapaasti. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta. Haluatkin toteuttaa itseäsi sukupuolisesti, koska sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa. Olet hyvin sukupuolinen, sukupuolisempi kuin ihmiset yleensä - sukupuolesta innostunut sukupuolikokeilija ja seikkailija.

Viihdyt sukupuolessasi - niissä kaikissa. Sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa ihmisissä. Voit olla jopa sukupuolimaaninen tai yliherkistynyt sukupuolelle.

Naisellisuuspisteesi: 12
Miehekkyyspisteesi: 18"

JaahaTiistai 25.10.2005 19:53

Että tänne on sitten tullut tällanen. Voi muistan kun kaikilla sai vaan olla yksi kuva ja galleriaa käytettiin vaan kuvien katsomiseen ja kommentoimiseen. Niin se kehitys..um..kehittyy.

Tänään olin kampaamossa, maksoin 40e leikkauksesta ja värjäyksestä, menin töihin hakaniemeen tekemään ei-mitään (työharjottelu) ja tulin sitten taittamaan Vasemmistonuorten poliittisten ohjelmien tiivistelmää tänne torin toiselle reunalle. Kohta lähden äitin kanssa itäkeskukseen koska Lindexillä on kivoja vaatteita.

Jaaha saa nähdä jaksaako kirjottaa jotain ihme päiväkirjaa, kun ei koskaan ennen ole kirjottanut.
- Vanhemmat »