IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

LUDLUM <3Torstai 10.05.2007 21:03

LauantaiMaanantai 26.03.2007 15:59

Lauantaina oli päivällä ihanan aurinkoinen keli. Nautittiin Roosan kanssa siitä ihan täysillä. Launtai ilta oli kyl kans tosi mukava.. ainakin sen mitä muistan :D Lisää kesäisiä päiviä!! Niitä kaipaan ja niistä nautin, onneks kohta on kesä. mmm..

elämäTorstai 31.08.2006 11:25

Elokuvia katsoessa ajattelemme miten kaikki on niin yliammuttua, kaikki ihmissuhteet ja kaikki tapahtumat, mutta tosiasia on etteivät ne loppuen lopuksi ole niin kaukana tosi elämästä. Ihminen on keksinyt kaikki ne solmut, nähnyt niitten oikeasti tapahtuvan. mutta sitä on vaikea uskoa ennen kuin on kokenut sen itse. Monet ihmiset ummistavat silmänsä totuudelta ja sitten kun he lopulta avaavat silmänsä on heillä shokki edessä. Vaikka joku ihminen saattaa olla aina iloinen ulkopuolelta, sisältä saattaa hän itkeä. Kukaan ei tiedä mitä toisten ihmissuhteessa tapahtuu, sen voi tietää vain ne kaksi ihmistä jotka siinä ovat, he tietävät totuuden. Tosin totuutta on vaikea katsoa silmiin varsinkin jos asia on herkkä ja se viiltää kylmästi syvältä sisältä. Se viilto ei välttämättä lopu koskaan.

päivän piristysKeskiviikko 10.05.2006 12:42

oon ajatellu miten pienistäkin asioista tulee hyvälle tuulelle aika äkkiä. Asia saattaa olla vain tuntemattoman kaunis hymy joka tarttuu ja pian huomaa itsekkin hymyilevänsä, tai radiosta tulee kappale josta tulee ihania muistoja, tai joku lähettää tavallisen viestin sanoan jotain ihan tavallista... tavallisuuskin voi olla piristävää :) pilvisenä päivänä kannattaa yrittää pitää mieli avoin kaikelle, jos on huono olla niin anna jonkun toisen ja jonkin asia parantaa päiväsi. Joten kiitän kaikkia jotka ovat joskus parantaneet minun päiväni.. yksikin sana, yksikin ele, yksi tapahtuma voi riittää....

huoh!Tiistai 24.01.2006 18:01

Voiko olla tylsempää kuin kököttää kotona tekemättä mitään??
jos joku tietää, kertokaa mulle heti!

sunnuntai.. viikon kamalin päivä..Sunnuntai 15.01.2006 16:42

Moiks!
Monet ihmiset sanovat aina että maanantai on kamalin päivä viikosta mut oikeastaan se on sunnuntai koska silloin ei voi tehdä mitään muuta kuin olla kotona valmistautumassa tulevaan arkeen.. eli sunnuntai on viikon tylsin päivä koska pitää odottaa kamalaa maanantaita...- Vanhemmat »