IRC-Galleria

cargul

cargul

jätä viestii

Eksistentialismi merkitsee paljon!Sunnuntai 04.06.2006 01:59

Bittimeressä kohtaat odottamattomia käänteitä... koet yllätyksiä, jos olet valmis astumaan polulle jonka määränpäätä et tunne. Aaro Hellaakosken runoa myötäillen: "Tietä käyden tien on vanki,/ vapaa on vain umpihanki."

Sinne hankeen minä pyrin kaikin tavoin, ja se on kannattanut.

Jos et ota riskiä, et voi voittaa. Jos tahdot sankariksi, tee niin. Jos tahdot pelkuriksi, tee niin. Mitään ei ole ennalta valittu, vaan sinä itse päätät siitä, miten elämäsi kulkua toteutat. Jos jätät valitsematta, joku muu valitsee sinun puolestasi. Tahdotko sitä? Se tuo varmasti turvaa, mutta mistä jäät paitsi?

Sitä et voi tietää.

Jo sängystä ylösnouseminen tuo riskiä elämään, mutta kuten parhaimpana päivänä tietää... se riski on ottamisen arvoinen, sillä me kaikki mätänemme aikanaan. (en tahdo olla ylidramaattinen) xD

Aikaisemmin palturi-horoskooppi-analyysi mainitsi (mikä kuitenkin pitää omasta mielestäni paikkaansa:

"Olet kärsimätön ja levoton, ikään kuin jonkun sinulle käsittämättömän voiman ohjailemana. Nostat herkästi pintaan ristiriitoja ja kiivasluonteinen temperamenttisi aiheuttaa väittelyitä, joissa et ota huomioon toisten mielipiteitä.

Sinä kuljet elämän aurinkoista puolta, olet valoisa, ystävällinen, optimistinen ja sosiaalinen. Pidät puhumisesta ja kirjoittamisesta ja molemmat teet tyylillä ja hyvällä maulla. Oma ulkoinen positiivinen olemuksesi kumpuaa syvältä tunteistasi. Kaikki kaunis, taiteet ja matkustelu kiehtoo sinua."

Näin se menee. Tyylillä ja Asenteella. Tee sinä samoin, niin voin ihailla sinuakin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.