IRC-Galleria

knittingblogPerjantai 28.12.2007 22:35

huppari avomiehelle edistyy jälleen vaikka mitään saakelin paitaa se ei ansaitsekkaan.
toisen hihan puolessavälissä ollaan jo, ja loppu häämöttää.

tällä hetkellä istun töissäni ja nuunnun... alkaa pukata tautia, mutta pakko tienata vielä vähän lisää.

nyt on maksamattomia laskuja enää vähän päälle 200€ plus äitille velat takasin ja tottakai sitte velä lainalyhennyksiin menee noin 99% mun palkasta. mut sitähän se elämä on. kituutat opiskelija palkalla niinkauna että pääset töihin, luulet että nyt oon maailman kuningatar ja kroisos ja elät yli varojes. sitten tulee laskut ja maailma kaatuu. otat tyhmyyttäs vielä lainaa ja ostat rivarin johon asetut jonkun kanssa jonka tapasit baarissa.

ei välttämättä mikään huono elämä, että ei siinä mitään. mut jotenki tuntuu että maailma olis parempi paikka jos mä saisin päättää miten asiat on.

mutta tuo laskujen väheneminen oli kyllä plussaa ja ehkä jaksaa taas vähän aikaa eteenpäin. en tiiä kuinka pitkälle, mutta katotaan. elämä on ku crash bandicootin pelaamista ilman muistikorttia.
menee kaks päivää niin osaat alun jo vaikka unissas, vaikenee ja vaikenee mutta yhä useampi asia menee ohi silmät ummessa.
kahvin ja sipsien voimalla sitten väen vängällä pääset läpi koko saakelin pelin.

näin unta että kuolin. se oli ihan ok. jotain perkeleen enkeleitä tuli valkosine kaapuineen ja siipineen ja sädekehineen hakemaan mut paareilla pois. käytävää pitkin sitte mentiin valoa kohti ja ei pelottanu yhtään. ajattelin vaan että kylläpä kesti ja viimeinkin. enkeleille kitos hei ja loppu ja sit heräsin noihin saakelin kissoihin!!!!!!

tänään olen 20,84 vuotias. ellit.fissä tein testin jonka mukaan oon jo kolmekymppinen.

keksin muuten yhen jännän asian.
95% kaikista kännissäriehumisista joita on 2 vuoden aikana kertyny ( ei niin vaarallisen monta mutta silti ) on tullut just niinä iltoina kun oon ottanu rillut.
eli ne jotka sano että se ei oo mun vika oli väärässä. ja mä olin oikeessa. mitä mä sanoin kuuntelisitte mua vaan enemmän.

jep. ei muuta raportoitavaa. nyt meen lisää silmukoita hihaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.