IRC-Galleria

tällain...Sunnuntai 29.10.2006 01:15

otetaan kapea lasi, joka asetetaan keskelle pöytää. Jokaisen pelaajan kohdalle jaetaan suunnilleen sama määrä kortteja pinossa, väärinpäin tietenni.

Sitten joku alottaa ja nostaa omasta pakasta kortin. Jokaisesta kortista joutuu tekemään jotakin, paitsi seiskasta, joka on "tyhjä". Kortti asetetaan lasin päälle niin, että kaksi kulmaa ovat ilmassa. Jos kortteja tippuu, joutuu juomaan niin monta hömpsyä kuin kortteja on pudonnut.

A: Vesiputous. Kortin nostanut pelaaja huutaa "hep" ja kaikki pelaajat nostavat pullonsa/drinkkinsä huulilleen ja alkavat lipittää. Kun kortin nostanut pelaaja lopettaa, saa hänen vas. puolella istuva pelaaja lopettaa sitten kun haluaa ja hänen vas. puolellaan istuva vasta sitten kun hän on lopettanut jne.

2: To is You. Juot itse.

3: Sääntö. Keksitään sääntö, kuten esim. ennen juomista pitää sanoa että "hyvää" tai muuta vastaavaa. Sääntöä pitää noudattaa pelin loppuun asti joka kerta kun joutuu juomaan. Jos unohtaa, joutuu juomaan aina lisää ja lisää. Sääntöjä tulee tietysti neljä, kuten korttejakin on, niin aina kun tulee uusi sääntö, niin edellistä ei silti saa unohtaa, vaan sekin pitää aina tehdä.

4: Naiset juo.

5: Miehet juo.

6: Alle 70 kiloset juo.

7: Tyhjä.

8: Yli 70 kiloset juo.

9: Kategoria. Ysin nostanut pelaaja keksii kategorian, esim. tupakkamerkkejä ja vas. puolelta alkaen jokaisella pitää sanoa vuorollaan joku tähän kategoriaan kuuluva. Jos kosahtaa, joutuu juomaan.

10: Riimi. Kympin nostanut joutuu keksimään riimin ja vas. oleva pelaaja jatkaa samaan aiheeseen liittyen. Riimi kiertää kuten kategoriassakin. Kun joku ei keksi enää, joutuu hän juomaan.

11: Edellinen juo (vas. puolella oleva).

12: Seuraava juo.

13: Kunkut laitetaan pöydälle. Sitten kun neljäs, eli viimeinen kunkku nostetaan, joutuu kunkun nostaja juomaan pullonsa yhdellä kulauksella tyhjäksi TAI vaihtoehtoisesti otetaan tyhjä lasi ja jokainen pelaaja kaataa omista juomistaan tähän lasiin juotavaa ja nostaja joutuu juomaan sen. (yleensä tosi kamalaa, koska esim. kaljaa, viinaa, siideriä ja viskiä sekaisin).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.