IRC-Galleria

muutto! \o/Torstai 28.02.2008 17:36

Ah! Päästään muuttamaan tästä hellholesta ens kuun puolessa välissä. Tuleva kämppä on sekin Raisiossa Kaanaassa asuntomessualueella; 71,5m2 3h+k+s+p. Oon ehkä vähän onnellinen. Elukoillekin tulee sitten oma huone.

Vittu!Sunnuntai 10.02.2008 14:08

Mulla on tällä hetkellä sellanen olo, että tapan kaikki! Heräsin hetki siihen, että avokki ei ollu laittanu kännykkäänsä äänettömäks ja joka *PIIP* idiootti soitti sille! Ja sitten Tomi vielä kuuntelee jtn saatanan örinämusiikkia [kuulokkeilla mutta kovalla] enkä vittu saa enää uudestaan unta!

Selvennettäkööt etten muutenkaan saa nukuttua kunnolla, tai edes jokusta tuntia putkeen vaan heräilen vähän väliä.

:FMaanantai 07.01.2008 19:47

Helvetin tiskikone hajos. :F Pyörivä nappula mistä valitaan pesuohjelma, jumittaa vaan paikoillaan ja siitä tulee ihan hemmetin kauhee käry. Kämppä haisee kärähtäneeltä sähkölaitteelta.

Kiitti hei mulle riittiSunnuntai 06.01.2008 23:19

Ei tarvii olla kaasona ensi kesänä, vaikka oisin halunnut olla. En vaan tule tulevan morsiamen äijän kanssa ollenkaan toimeen. Olo on sellainen, ettei eriävää mielipidettä saa sanoa vaan pitää myönnytellä toisen sanomisia. Jtn kiitos ja näkemiin.

<3Perjantai 04.01.2008 03:42

Lauantaina sormuskauppaan. &lt;sydän&gt;

seropin rotumääritelmäKeskiviikko 02.01.2008 02:59

Yleisvaikutelma:
Yleisesti koiran tulisi näyttää koiralta, ainakin pääpiirteittäin.
Joskus sekarotuinen koira voi muistuttaa myös jotakin muuta eläintä, mutta jos sekarotuisesta koirasta kuitenkin näkee, että se ON koira, niin se riittää.

Luonne:
No sitä saa olla vähän, tai paljon.

Pää:
Sekarotuisella tulisi olla pää, etupää, sekä takapää. Tämä helpottaa ruoan kulkua elimistössä huomattavasti.
Etupään tulisi sijaita edessä ja takapään takana. Pään sijoitus on loistava mikäli se sijoittuu etupäähän.

Kuono:
Kuono on sekarotuisella koiralla koiran päässä kiinni. Kuonon tulisi olla sen mallinen ja kokoinen, että se mahtuu ruokakippoon. Mikäli ei mahdu, kannattaa ostaa vähän isompi kippo.

Posket:
Niitä tulisi olla kaksi. Yksi kuonon kummallakin puolella. Poskien olemassaolo vähentää kuolan tippumista maahan ja ihmisten päälle, mutta ei välttämättä silti kokonaan estä sitä.

Hampaat:
Niiden kuuluu sijaita koiran suussa. Jos koira kykenee syömään, on hampaita riittävästi ja niiden sijainti on hyvä. Hampaita ei saisi käyttää huonekalujen puremiseen ja repimiseen. Jos edellämainitulla tavalla kuitenkin pääsee tapahtumaan, ei se hylkäävä virhe ole.

Kieli:
Kielen tulisi olla sen kokoinen, että kun kuonon laittaa kiinni, kieli mahtuu suuhun, eikä jää hampaidenväliin, roikkumaan ulkopuolelle. Tämä siksi, että hampaiden väliin jäävä kieli saattaa aiheuttaa kipua. Kielen pitäisi olla kuitenkin riittävän pitkä, jotta sillä saa juotua vettä.

Silmät:
Jos sekarotuisella koiralla on silmät, niin sen on helpompi katsella kaikkea. Tästä syystä olisi hyvä, jos koiralla silmätkin olisi.

Korvat:
Korvia tulisi sekarotuisella koiralla olla kaksi, mutta jos toinen niistä puuttuu, niin ei se kyllä haittaa. Yhdelläkin korvalla kuulee todella hyvin. Sekarotuisen koiran kuulo on välillä muutoinkin aika valikoiva, joten käytännössä sen toisen korvan puuttuminen ei haittaa yhtään. Tosin jos on vain se yksi korva ja se päättää kuulla valikoivasti, niin silloin saattaa omistaja toivoa, että se toinenkin korva koiralla olisi.

Nenä:
No nenää taas sekarotuinen koira tarvitsee aika paljon. Nenän pitäisi olla kuonon kärjessä, mutta voi se vähän siinä sivullakin olla.

Kaula:
Kaulan sijoitus mielellään pään ja rungon välissä, siellä etupäässä, josta jo mainittiinkin. Kaulassa kuuluu olla panta (valjaatkin tosin hyväksytään) kun ollaan lenkillä.

Runko:
Se on aika tärkeä, koska siihen kiinnittyy kaula, jalat ja häntä. Eli se ei saa puuttua.

Jalat:
4 jalkaa tulisi olla, tosin kuvista ollaan ihan nähty 3-jalkaisiakin sekarotuisia, joten kyllä me nekin hyväksytään. Jalkojen ei tulisi kuitenkaan olla niin lyhyet, että rintakehä laahaa maata koiran kävellessä.

Tassut:
Riittää, että tassuissa on muutama varvas ja kynsi. Näiden avulla koiran on helpompi kaivaa, joten niitä pitäisi muutama olla.

Häntä:
Hännän pituus 1cm-100cm, koska pennuilla on ihan lyhyt häntä ja isoilla aikuisilla voi olla todella pitkä häntä. Suotavaa olisi, ettei hännän pituus ylitä 100cm, koska silloin koira voi kompastua siihen. Mikäli koiran häntä on yli 100cm, sekin hyväksytään, jos koira sitten ihan oikeasti ei siihen kompastu.

Karvapeite:
Kuten nimi kertoo, tulisi sekarotuisella koiralla olla karvaa, joka peittää. Karvaa tulisi olla mielellään jokapuolella. Ei haittaa, jos sitä on esim hännässä enemmän, kuin päässä. Silmien edessä sitä ei tulisi olla kamalasti, jotta koiran olisi helpompi nähdä eteensä. Tosin tähän on kyllä muutama juju tiedossa. Nimittäin ne karvat silmiltä voi joko sitoa pompulalla, tai leikata lyhyemmiksi.

Liikkeet:
Juoksu ja kävely (kävelykään ei pakollinen) riittää.

Hyylkäävät virheet:
Jos koiralta puuttuu se runko, jonka kerrottiin tuolla aiemmin olevan todella tärkeä. Tai jos koiran isi ja äiti on samanrotusia.

Tää oli niin hyvä, että oli pakko kopsia tänne. :D

hiiriäMaanantai 17.12.2007 00:44

Kova oisi tarve lk/s ja pk/s red-hiirille mutta niitä ei tunnu löytyvän mistään. Yhden lks red-uroksen olen löytänyt mutta muuten on hiljaista. Hakusessa on myöskin agouti, cinnamon, cc ja cc/tan hiiriä mutta ostoilmoitukseni ei tunnu niissäkään väreissä tuottavan tulosta. Turhauttava tunne. :F Onneksi nuo lk/s black-hiiret tuntuvat lisääntyvän kivasti. :)

yepPerjantai 14.12.2007 20:32

Tänään tuli ostettua kaikki tarvittavat joululahjat.
Sitten piti ostaa Juustinille lamppu mutta arvatkaa vaan, että muistettiinko. No ei. Ois pitäny kirjottaa se keleen ostoslista kun miettisin sitä ennen kun lähdettiin kauppaan. :P

Koiria myrkytetty PetäsmäessäKeskiviikko 07.11.2007 19:50

Raision Petäsmäessä on liikkeellä myrkyttäjä.
Myrkkyä on ollut ilmeisesti pururadan alueella.
Eilen on jo kaksi koiraa kuollut myrkkyyn Poliisi tutkii asiaa.

Huu!Keskiviikko 31.10.2007 01:50

Tulipa tässä vajaa tunti sit mieleen, että Tomi on nyt mun avomies. :)
Tomi muutti edellispäivänä tänne eläimineen. Vielä ois jtn sen tavaroita haettava jossain välissä tänne. Onneksi sillä ei ole hirveää määrää tavaraa, muute tänne ei mahtuis hullukaan. :D Elämä on ihanaa ja Tomi on ihana. <3