IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -
Voi kun sitä aina muistaskin miten tärkeitä ystävät on<3 mmm rakastan niitä kaikkia!

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 19:10

haaaa, kukaan ei enää es muista että mikä ihmeen edward cullen,
nam

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.04.2009 14:10

thanks galleria for pimping my comments! 8)))))))

ps. käyttöaikaa jälellä huimat 9.25

pss. 17 päiväääääääääääääääääääääää<3

myspace.com/smakbandMaanantai 23.03.2009 23:56

uus biisi, check it out ;) in english! :)

ps. selasin jotain vanhoja kuvia keikoilta, yms.. hahaha näytettiin saaran ja jennin hyviltä kaikki smak-paijat päällä, oi voi niitä aikoja, backstageilut, yms :D hahaha
mietin että oonko liian vanha taas tollaseen, mutta toisaalta se keikkailu oli ihan hauskaa, ehkä jos tänä vuonna yhelle pääsis taas fiilistelemään ;))
kaikki kirjat kohta pari kertaa luettu, uutisia valppaana seurattu, maalaisjärki tallella 8) panikoitu! mutta lueskelin tossa abitreenin keskustelupalstaa ja fiilis on ihan semi hyvä, ei ainakaan pahentanu oloo sen lukemisen jälkeen... ainii ja tavotteet korkeella, toivottavasti pääsisin niihin, olisin maailman onnellisin!

ps. sain uinnista kutosen (6) :))) hiphei ja siis en oikeesti ollu huono!

:)Perjantai 27.02.2009 18:21

Tänään alko loma! Suunnitelmissa terkan lukeminen<3 huomenna partypartyy, toivottavasti onnistuneet sellaset ;)) ja sitten helsinkiin viikon päästä Jennille ja Markulle, can't wait :) niija hope so näkee myös jaakkoo!
Sain tänään tehtyä hypärillä toisen ruotsin aineen kokonaan ja toisen sit viimestelin uskonnon ´saatanan turhalla´ tunnilla, mummo on lemppari! btw koulussa hais tänään savu ja aloin sitten pakata tavaroitani ettei ainakaan avaimet tai muuta tärkeetä jäis :D no ei kai se koulu kuitenkaan syttyny tuleen ni pakkaaminen osottautu turhaks..
sainpa muuten myös lontoosta terkkuja ((:

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 20:46

hiiitsiläinen, toivottavasti on esseenä neuvostoliiton romahtaminen tai I maailman sodan syyt ja miks ei myös seuraukset 8) kai saisin jotain aikaan hitleristäkin,

mutta ei mitään vietnamin sotaa tai kiina juttuja, kiitos!
pliis ;))

[Ei aihetta]Lauantai 24.01.2009 15:07

oi voi, twilight oli niin hyvä! ;)) eilinen meni muutenkin mukavasti. The guy ja sen roskiksen kaivelu kruunas kaiken :'''D ja niin muuten se että ialle voi puhua suomee on hauskaa, se ymmärtää paljon enemmän kun antaa meijän ymmärtää 8)
tänään sain nukkua puol 12 asti! koska iskä ja äiti lähti kuulemman joskus 9 jälkeen kuopioon ni ei ollu kukaan meluamassa..
tänään pitäs saaha luettua hissaa jotai 30 sivua ja mielellään saman verran myös terveystietoo, mutta jotenkin tunnun jumittuvan tähän koneelle :/ mutta josko kohta sammutan tän.. ainii ja tänään tulee naisten luistelun vapaaohjelma.. joten sekin täytyy vahdata (:

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.10.2008 15:55

maan korvessa kulkevi lapsosen tie.
hänt' ihana enkeli kotihin vie.
niin pitkä on matka, ei kotia näy,
vaan ihana enkeli vieressä käy.

[Ei aihetta]Torstai 16.10.2008 14:49

welcome to the dark side
« Uudemmat -