IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

:pTiistai 04.12.2007 18:45

ei olis jaksanu herät kouluu today. ei sit millää. huomen onneks kootoonaaa 8)) ja koko loppu viikko kans !

jepajee, kokeet saatii ja jaksotodistukset kans. todistukses ruotti 9, filosofia 8, enkku 8, matikka 7 ja mantsa 6. sain tosiaan siit mantsakokeest 4p, vitone tuli =)

tänää valmennukseeeeeeeeeeen :))) viimeks hypätty ajat sitte ja riisi oli maneesil eile apina, nyt vähä jänskättää tämä päivä. onneks päästää jenna ja kumppanie kyydil ni ei tarvii kävel =)

mua ressaa ku pitäs lukee kaks kirjaa tammikuu joihinki päivii mennes ja i think that i will not read them siihen mennessä ja loppu taas enkku keskennnn :p

en muute tajuu miks sain todistuksee enkust 8.

aijoo risku sano et lopettaa äikä 2 kurssi pitämise ku ei osat käyttäytyy 8DD ja mia piiloutu kirja taa nätisti XD

oli vielä joku ajatus mut unohtu :<

hm isä lähti luksemburgii työmatkal tossa eile vai mikä päivä mahtokaa olla ja se joutu yksinää johki hotellii, muut ukot meni toisee :p ja raukka ei osaa sanaakaa englantia, tai osaa se black ja pink mut niist ei varmaa oo apua... tulkki on muitte ukkoje kans siel toisel hotellil :p mut tos se soitteli vähä aika sit ja iha hyvi sil vissii on sujunu =)

tajusin ehkä matikkaa vähä tänää, oon melko ylpee itestäni =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.