IRC-Galleria

meleko heppapainotteista 8DPerjantai 27.06.2008 00:43

kaad ku sattuu selkä ja oon iiiiiiiihan jumalattoman väsyny. töitä kaks päivää takana plus riisi siihen päälle viälä =D eile tuli oltuu 14 tuntia pihalla, tänään melkei 12. ja kun koko ajan jotain vähä touhuaa ni hippase on kuallu ku pääsee kotio ! ei silti, en voi valittaa, iha kivaa on ollu =) paitti et jyrsii aivan vitusti jurnuttaa kiitäjäl tota 26 kilometrin matkaa kaks kertaa päivässä.

oli koulutunti tänää. kokeilin riisil paksumpaa niveltä ku se mikä meil on ollu on hirveen ohut. voi morjes, iha ku joku puutikku tai kumi olis toises pääs ollu. lopuks vähä vitsailtii et pitäskö lähtee maastoo vähä päästelee sil kuolaimel, poni ei pysäis ku seinää. eli siis nou tänks pehmeemmäl kuolaimel, tappaja nivelel mennää.

mul on joku hullu ratsastusinto, eile liikutin 3 hevost, yhe töis ku käytii maastos ja kaks kotona, riisi mettäs ja hansu kentäl. tänää olin siis tunnil ripal ja sit kävin hansu seläs tesmaas et oliko uus kuolain parempi ku vanha, hapallakin oli siis kuolainkokeilu. vaaleepunane kolmipaladildo jäi, tavis kolmipala tilalle. ja sit olisin halunnu ratsastaa vielä myöhemminki tänää, mut loppu hepat keske ja meinasin ottaa riisi jo toise kerra liikkuu mut säälein sitä ja jätin välii ku raukka on muutenki nii silakka jo !

huamenna töihin jällee. sieltä sit toivottavasti kodi kaut kattoo rippee, mennää kouluvalmennuksee pietniemee. ja lauantaina sitte toine valkka. vähä jänskää :D

rupee väsyttää sillai pikku hiljaa ettei nääkkää mitää enää, elikkä suihkun tai jopa saunan kautta nuuuuuuuuuuuukkuuuuuuuuuun ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.