IRC-Galleria

certifiable

certifiable

tuhoaa aivojaan

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 21:40

Vastaat kysymyksiin saapuneilla viesteilläsi ensimmäisellä lauseella järjestyksessä ja jos saapuneet loppuvat kesken siirryt lähetettyihin.

01. Tuntematon mies soittaa ovikelloasi ja menet avaamaan. Mitä sanot hänelle?
Mis oot ny?

02. Pedofiili hyökkää kimppuusi. Millaisen avunhuudon huudat?
Huomenta <3

03. Äitisi pyytää sinua imuroimaan..mitä sanot hänelle?
Oukei.

04. Jätit läksyt tekemättä ja opettaja uhkaa jälki-istunnolla. Miten puolustaudut?
Niin mitäs kaikkia osa alueita siinä olikaan?

05. Poltit vahingossa kesämökkinne maan tasalle. Miten selität asian vanhemmillesi?
Jokerit voitti 5-2\,,/

06. Liukastut koiran jätökseen. Kuinka kiroat?
Joo Jokerit on kova joukkue :)

07. Joukkueesi voittaa jääkiekko-ottelun. Mitä huudat tuulettaessasi?
Jee Jokerit johtaa 3-1\,,/

08. Koulusi pahin nörtti pyytää sinua alkamaan kanssaan. Mitä vastaat?
Voi vitukanmarja sä voisit soittaa jo ja mä voisin saada tupakkaa!

09. Kirjoitat synttärikortin 80-vuotiaalle ukillesi. Mitä kirjoitat korttiin?
Perkele HIFKil on ihmeen hyvä tuuri...

10. Kokeessa kysytään: mikä on evoluutio? Sinä vastaat?
Niip :D

11. Kirjoitat tekstarin ihastuksellesi. Mitä kirjoitat viestiin?
Nähdäänkö me tänään?

12. Bestiksesi onnittelee sinua nimipäivänä. Miten kiität häntä?
Joo hei tarkkailenpa sitäkin.

13. Olette lähdössä sukulaisten luo. Mitä keksit tekosyyksi että saat jäädä kotiin?
No kyl.

14. Mokasit juuri ja olet punainen kuin tomaatti. Mitä sanot pelastaaksesi tilanteen?
Jep kannattaa olla !

15. Ajoit vahingossa naapurin kissan yli. Mitä sanot naapurillesi?
No ARIN!

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 19:08

yksinäisyys sitten osaaki olla ihanaa. <3 haluun vaa olla yksin jotenki. nautin siitä. (: siis on frendit enemmän ku tärkeit mut ei jaksa. nyt haluu vaa olla rauhas. paitsi Karo mun luottokuuntelija.<3 ainut jota nytki jaksan. siis en nyt tiiä mikä vittu muhun on tullu mut saan jtn adrealiini purkauskohtauksii ja haluun olla yksin. oon tulos hulluks erakoks!

kipeeMaanantai 21.01.2008 14:45

mul nous la kuume. lähin koulust kesken ku en jaksanu olla ja sit menin mummolle ja mittasin kuumeen ja se oli kai 38,2 ja sit lähin kuitenki viel steissil käymää ja sit menin Karolle ja mittasin kuumeen ja se oli 39,1 kai ja sit katottii leffaa ja en tajunnu mtn ku olin iha tööt ja sit mittasin uusiks ni se oli pikkase noussu ja sit meinasin lähtee himaa mut otin jonku särkylääkkeen ja sit se laski vähä ja olo parani mut sit yö oli kyl nii helvetillinen et ei mtn rajaa. kokoaja yskitti ja sattu kurkkuu ja näin jtn ihme unii ja heräilin vitun mont kertaa. no sit aamul olin vitun sekasi. tuntu ku oisin uponnu siihe patjaa ja oli nii känninen olo sillee tuntu et mailma ois pyöriny mun ympäril ja no sit mul oliki 39,5 kuumetta ja lähin siit sit himaa taksil. et sellast. mut nyt ei oo enää nii paljoo kuumetta ja en oo ees vähää aikaa mitannu mut kurkkuun sattuu nyt nii helvetisti ku nielasen jne.

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.


imekää nyt jo vittu paskaa. nyyh angst vittu. vitut ne mtn tuntee. ja kuka siitä voi olla varma?!
ja sen lupaan et JOS joskus saan lapsen ni vittu en vie sitä IKIN Itiksee enkä dösää. vittu nii laiska ja itsekeskeinen must ei tuu koskaa! se on nii rasittavaa ku itikses kaikki vitun läskit kärrää kakaroitaa siel hyllyje välis ja käytävil ku muutenki on ahasta. (ja ne muuten on parikertaa muaki jalkaa töksäyttäny kärryinee) vittu VITUTTAA! ja sit dösäs kuulin ku joku valitti et se rattaitten tila on liia pieni?! mitä vittua?! kävelis ni neki liikakilot jota on kertyny ni menis pois. vittu. joo okei.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.01.2008 02:32

siihe loppu se lopettamine salee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.01.2008 02:26

juoksen metikköö nii kauas ku ikin jaksan ja huuudan viimesin voimillani nii kovaa ku voin!

tollanen olo mul on just nyt. -.- kamala ahdistuskohtaus. ei sillee. haluun auttaa ei siin mtn kuuntlen kyllä ilomielin ja yritän auttaa mut ku aattelen tarkemmin ni ahdistus. -.-

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.01.2008 02:01

vittu miksen mä stana?! angst. joo ette hiffaa enkä kerro muuta ku et vituttaa jälleen!

[Ei aihetta]Torstai 03.01.2008 01:56

huome aikasi ylös. :s nyt vähä jänskättää mut ei paljoo! ei zale! ei nii paljoo ku toi kulmakoru. :DD vtu. jos oisin tienny et unirytmi menee NÄI perseellee ni en ois varannu aikaa 12.00 ... -.- mutjoo! nyt vaan nukkumaaaaaaaannnn jos saan unta vaik väsyttää jo iha kivasti. :D
TIMPPU sanoo:
KKKKKKKKAH! :'D
kro sanoo:
kihnu
TIMPPU sanoo:
kuhmu.
kro sanoo:
kuhnu
kro sanoo:
kahnu
TIMPPU sanoo:
kihöö
kro sanoo:
kehnu
kro sanoo:
:D
kro sanoo:
köhnö
TIMPPU sanoo:
röhkä
TIMPPU sanoo:
röhkö*
kro sanoo:
möhkä
TIMPPU sanoo:
hirsu
kro sanoo:
rohso
kro sanoo:
hursu
kro sanoo:
MURSU
kro sanoo:
:D
TIMPPU sanoo:
hirso
kro sanoo:
kerso
TIMPPU sanoo:
nirso
kro sanoo:
virsi
TIMPPU sanoo:
hyrsö
kro sanoo:
pursu
TIMPPU sanoo:
myri
TIMPPU sanoo:
myrsi*
TIMPPU sanoo:
pursi
kro sanoo:
kyrsi
TIMPPU sanoo:
limru
kro sanoo:
larnu
TIMPPU sanoo:
lörmö
kro sanoo:
erno
TIMPPU sanoo:
murmu
kro sanoo:
garhu
kro sanoo:
gurnu
TIMPPU sanoo:
qyrmy
kro sanoo:
qefijpadkvsml
kro sanoo:
harsso
TIMPPU sanoo:
hirsi
TIMPPU sanoo:
hörsö
kro sanoo:
hirteen <3
TIMPPU sanoo:
vittu mikä täki oli? :'D

[Ei aihetta]Tiistai 01.01.2008 17:56

oli tosi kiva uudenvuoden aatto vaik meniki vitun överiks ja olin taas kokoaja turvallani ja nyt sattuu selkää ja päähä ja sit syljeskelen verta? :o mut oli hauskaa nii paljo ku muistan. :DDD ja mutsiki vhä pilas ku se tuli kerran vastaa tuol jossai Katiskal ja mul helmeilevä kädes mut ei se sen enempää ja sit vähä yli 1 se tuli hakee mut ja saran Meri-Rastilan koulult ja kaato siiderin ja tumppas mun röökin ja vittu. -.- ja sit sain jonku paniikkikohtauksen KIIIITOS HANNAN! ku se halas mua ja mä kaaduin ja löin pääni siihe asfalttii iha täysii ja sain siit paniikin ja sit ku en vaa pystyny sanoo et menkää pois siit mun vierest et mul on kaikki okei. hengitin vaa vähä huonosti. ja sit ambulanssiki kävi ja sekosin viel enemmä ku mul on traumoi ja no ei ne ees tutkinu mua tai tehny mtn ja sano vaa et se on vaa nii kännis tai jtn. -.- ja no sit pääsin ylös ja menin siit S-marketin torilt jatkaa sitä kohtaust koulun pihalle ja pelkäsin kaikkii rakettei koska luulin niit ambulansseiks. ja sit vaa tärisin siin ku olin iha jääs. :'D no mut vuodenvaihde oli maan mainio. :D ja no sit mutsi jo tuliki koht hakee mua. ja sit yöl heräsin ja mun päähän sattu ja silmään kans ja kelasin et mul on painetta aivois ja ne räjätäis koht? olin vitu sekasi. ja sit mun jalat sätki ittestää. Sara sano et se oli huomannu sen unissaa mut ei pystyny herää siihe. :'D
MUT KIITTI KAIKILLE KIVAST PÄIVÄST JA KIITTI TUEST! <3 :D