IRC-Galleria

Nyt kyllä...Keskiviikko 16.07.2008 13:49

...meinasi risteilylle lähteminen peruuntua mun huolimattomuuden takia, enpä ollut maksanut koko matkaa :D tais aksu olla vähän herrrrrmona, vaikka ei se pahasti sanonut, onneks. nyt on kaikki kunnossa, ollaan lähdössä. eilen katteltiin jo taxfree hintoja ja voin kyl sanoa että baarikaappi täyttyy aika rajusti :D et mitään hajuvesiä tai laukkuja ei olla tuomassa sieltä.
lauantaina on lähtö keskustasta turkuun ja siitä suoraan laivalle, sunnuntaina sit jo takas. ei ollut aikaa lähtee tallinnan risteilylle tällä kertaa ku on ollu kaikenlaista.

viikonloppuna oli kaverin polttarit, ja täytyy kyllä sanoa etten ihan heti toivu niistä bileistä :D oli kyllä mahtavaa!!! tuli ryypättyä ympäri vuorokauden ja muutama tunti viel päälle, tuli sit kans nukuttua kun sieltä pääsin... oli kyl aika pelottavaa olla kotona yksin humalassa kun sieltä tulin ja vielä sunnuntaina!!! lähin sit pyöräilee kaatosateeseen ja hain samalla pizzan, söin sit illalla puoliks märkää pizzaa, nam! ihaninta oli se, että kaveri oli tosi tyytyväinen niihin polttareihin ja vaikutti tosi onnelliselta. tosi hienoa kun ne menee naimisiin :) ja mä pääsen ekaa kertaa elämässäni häihin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.