IRC-Galleria

whii :) Lauantai 07.02.2009 07:15

siiiis voi että.

ensimmäine virallinen työyö takana, eikä se ois voinu mennä paremmin. vähän jänskätti, mut porukka oli mukavaa eikä kukaan alkanu pahemmin äyväämään. nyt sitten odotellaan keskiviikkoa :)
tidididiii !

ja muutenkin asiat on paremmin kuin pitkään aikaan. vähän hassuttaa se kyllä, en ois voinu kuvitellakaa olevani tässä tilanteessa esim puoli vuotta sitten. nyt kuitenkin oon ja hyvä niin. oikeastaan miul on kaikki mitä oon ikinä halunnut. paitsi hauvavauva, mutta senkin kuulemma saan heti ku muutan statuksen avovaimoksi 8) hirmusen virallista mut tykkään silti.

oon enemmän ku onnellinen siitäkin, että ymmärsin vihdoin päästää menneestä irti. hähähä, etpäs tiedäkää mitä menetät, siu häviö.

nojjoo. eiköhän ois pikkuhiljaa nukkumaanmenoaika. mut emt, ulkona on kivasti pakkasta, sataa vähän lunta, miul lämmin kaakao vieressä, kattelen ikkunasta enkä millään malttais. kaikenlisäks tiiän, et loppuviikonloppu on vapaata, mikä on miule tosi harvinaista ja siks oonki ihan yli-innoissani siitä. saa nähdä tulisko sitä lähettyy huomenna itsekin jonnekiii.. ja vaikkei tuliskaa, nii silti jotain kivaa täytyy keksiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.