IRC-Galleria

chiisai-hito

chiisai-hito

kuka? Minäkö?

Puhelin itsekidutuksen välineenäTiistai 28.03.2006 03:54

Kuvitellaanpa, että olet nainen, joka odottaa edellisenä päivänä tapaamansa miehen soittoa. Miten pystyt tekemään itsesi tässä tilanteessa täydellisen onnettomaksi
1. Lähdetään oletuksesta, että jos mies aikoo soittaa sinulle, se tapahtuu juhlien jälkeisenä päivänä, joskus työajan jäljeen. Mutta (ja tämä on sinun ensimmäinen huolenaiheesi) tietääkö hän, kuinka myöhään olet töissä?
2. Hän ei tiedä sitä. Ehkä hän soittaa heti viiden jälkeen ja uudelleen noin klo 17.30 eikä tavoita sinua kumpanakaan aikana, koska olet töissä klo 17.30:ee etkä pääse kotiin ennen 18:sta. Yrittääkö hän uudestaan klo 18?
3. Sinun täytyy ottaa töistä vapaata koko iltapäiväksi ja odottaa kotona hänen soittaan. Asetut aivan puhelimen viereen etkä poistu siitä sekunniksikaan, et ene edes kylpyhuoneeseen. Tarpeetonta lienee sanoa, että illan päättyessä hän ei ole soittanut.
4. Ehkä hän kysyi puhelinnumerosi vain päästäksesi sinusta hienovaraisesti eroon. Ei niinkään huono selitys. Mutta tässä on parempi:
5. Ehkä hän on yrittänyt soittaa sinulle koko yön ja puhelin ei ole soinut siksi, että se ei ole kunnossa. Sinun täytyy ottaa selvää, pitääkö tämä paikkansa. Nosta luuri – eläkä pety, jos kuulet keskusmerkin äänen. Se, että kuulet keskusmerkin äänen ei tarkoita sitä, että puhelimesi on kunnossa. Sinun pitää tehdä tarkempi testi.
6. Soita tyttöystävällesi. Kun hän vastaa, sano: ”Älä pyydä minua selittämään, soita vain heti takaisin”, ja aseta kuuloke takaisin paikoilleen. Älä ole harmistunut, kun hän soittaa. Nyt ainakin tiedät, että puhelimesi toimii
7. Seuraavaksi voit huolestua siitä, että mnies ehkä yrittikin soittaa sinulle juuri silloin, kun olit tarkistamassa toimiiko puhelimesi ja sai kiireisen varattusingaalin.
8. Siinäpä tarpeeksi huolia yhden miehen vuoksi. Mene nukkumaan!!

Kaarina Määttä: Rakastumisen Lumous

(ja naisetko muka vaikeita?!?! O__o" *nauraa*)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.