IRC-Galleria

chinor

chinor

follow me, you can follow me, I will keep you safe

Selaa blogimerkintöjä

Päivä kolme, Tokio, AkihabaraPerjantai 21.08.2009 20:45

Nonnii. Tänää sit meni about koko päivä hyvin tehokkaasti Akibaa kiertäessä. Sieltä ois tarttunu vaikka mitä mukaan, mutta sain rajoitettua ostamisiani sen verran, että hotellille kannoin vaan DS:n suojakotelon ja kaks stylusta. Ja niconico-kännykkäpehmokorun. Ja keksejä <:3c Ja bongattii sieltä PS3 Slimin mainoksia, houkuttais kovasti ostaa se, kun hintaki ois vaan ~225e. Tuntuu, ettei siellä ehtiny nähä ees hirveesti mitää, ku siirryttii aika nopeesti vaa kaupasta toiseen, mut ehkä käydään siel vielä uudestaan.

Ainii ja meitä haastateltii telkkariin :--D Joku nainen vaa tuli yhtäkkii Akibas siihe sillee "Puhutteko japania? Haluisitteko tulla kertomaan mikä on teidän suosikkinne japanilaisista ruuista?" Oltii vaa et "lol okei". Sit ne kuvas ja kysy niistä ruoista ja sellasta. Iha hauskaa. Nähtii myöhemmin ku ne haastatteli monia muitaki ulkomaalaisia. Me oltii kyl salee parhaita.

Japanilaiset junat on muuten ihania, tykkään tosta koko systeemistä. Junakarttoja on helppo lukee, niitä on helppo käyttää, ne on AINA AJOISSA, ja niissä on ilmastointi <3 Ja niitä menee hirveen usein! Kertakaikkisen ihania.

Huomenna sitten vähä vaatteita kattomaan Shibuyaan ;3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.