IRC-Galleria

chiqo

chiqo

ei pöhnää
Nii joo oon sairastellu tiistaista/maanantaista asti ja nyt sain BURANAA(no en nyt buranaa mut kuitenki ibuprofeenii!!!!) JA EI JUMA KU JYTIC! Olo on ekaa kertaa hyvä moneen päivään ja tekis melkee mieli lähtee kouluun tai tehä jotain hyödyllistä, mut ei uskalla! Se on hyvä kun on sairaana ni voi sit uhoo et mitä kaikkee tekis jos ois terve, vaikka ei kuitenkaa tekis :)
Pitäsköhä alkaa kirjottelee tänne useemmin, veikkaan et ihmisiä kiinnostaa aika höpönä mitä meixi puuhaa ja kelaa..! Seuraavaksi ajattelin tiskata ja sen jälkeen keittää kupin teetä ja kuunnella musiikkia, aika cool eiks je? HUOMENNA PERJANTAI, MITÄ TEEN SILLOIN?
Siistii kattoo ikkunasta tota raksaa tos vieres ja miettii et vähä hajottas olla tuol LUMIMYRÄKÄS tekemässä jonkun talon perustuksia..... Räng. Vois viel ettii jonkun oikein piristävän kuvan tähän blogientryn liitteeks ku tää on viimeaikoina ollu visuaaliselta puoleltaan vähän köyhä.
Jea, nyt löyty..! Kuva nyt ei välttämättä kuvaa fiiliksiä ihan täysin, ehkä vaan sillee tolt ekalt osalt mut ehkä se jotakuta piristää ja on tää nyt aika höpöö ku jaksaa olla ilone siitä et olo on suht normaali :)

PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.