IRC-Galleria

choz

choz

♡ Juha & Niko ♡

Vesimieslapsi.Tiistai 14.07.2009 23:53

Vesimies (20.1.-18.2.) on lapsena väittelyn mestari



Vesimieslapsen vanhempana saat varautua odottamattomaan: Pieni vesimies haluaa tehdä asiat tavalla, jota häneltä vähiten odotetaan.

Tämä pieni pelle ja hassuttelija tuntuu oikein nauttivan ihmisten järkyttämisestä. Pidä huolta omasta kännykästäsi ja tietokoneestasi, jos haluat niiden pysyvän ehjänä. Hänen näppärät sormensa tarraavat mielellään kaikkiin teknisiin laitteisiin: hänhän haluaa vain tutkiskella, voisiko hän kehittää niitä vielä paremmiksi.

Vesimiehen kasvattaminen voi vaikuttaa voimavarojesi ja kekseliäisyytesi äärimmäiseltä testiltä. Pikku vesimiehellä ei ole minkäänlaisia esteitä käytöksensä suhteen ja väittelyä hän suorastaan rakastaa.

Antaudu hänen kanssaan syvälliseen keskusteluun ja suhtaudu häneen tasaveroisesti. Auta häntä kehittymään kekseliääksi ja edistykselliseksi ihmiseksi, omaperäiseksi pikkupersoonakseen, joka vaistomaisesti etsii uutta ja erilaista.

Kapinallista luonnettaan vesimies hioo eniten juuri vanhempaansa. Opeta häntä hyväksymään, että on olemassa myös ehdottomia rajoja ja sääntöjä, joita hänenkin tulee noudattaa.

Vesimiehen rikas mielikuvitus ja omaperäinen maailmankatsomus korvaavat kuitenkin tahtojen taistelut, joihin hänen kanssaan ajaudut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.