IRC-Galleria

otherwise.Tiistai 28.03.2006 01:27

senkin menin unohtamaan. prkl.

enää YKSI kerta siellä nälväsessä salissa, jonka lampuissa rällästää linnut. oikeesti rällästää, hirveetä tirpatusta sieltä kuuluu. kunpa kaikki ois saanu lintuinfluenssan ja hyvitystä huonosta koemenestyksestä. vähänkö nauroin siellä keskenäni sille graffiti-tekstille, mieleen tuli tasan yksi lause: "mitä saan jos meen pommaan anne?" ja anne oli ajatellu ihan samaa x) ei tota lausetta voi tajuta. ees me ei tajuttu vaikka se meille selitettiin. sitten hermostuneena purin kynsiäni ja söin kynsinauhojani kun eväät loppu ja olin nälkänen. mukavasti täyttivät mahan nuo nahkaroippeet.

ja aika loistokasta, että kun tuun kirjotuksista väsyneenä ja ärsyyntyneenä niin ystäväni elina salmi melkein ajaa päältäni autokoulun autolla.

anne sano että jos se ei tienny jotain sanaa niin se kirjotti siihen vaan BAU <3 mut ei se oikeesti ollu niin hauska. anne sano: vitun YTL:n matoselät :DDDDDDD kuolen. annen pitäisi tietää että maailmassa on vain yksi matoselkä. vaihdettiinkin tallinnan matka kaks yötä kestäväks, me mennään yöjuoksulle sitten. ja anne sano nukkuvansa laivalla yläsängyssä, toivottavasti ei putoo sieltä. siis vaan sen takia että mä heräisin ja tulisin ärtyneeks.

terveisin, yrjö

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.