IRC-Galleria

pääseekö pakana taivaaseen? ;DTiistai 11.04.2006 01:45

enpä ookkaan kirjottanut tänne hetkeen. mut viralliseen päiväkirjaan oon, sille voi kertoa aina totuuden kaikesta.

tänään askarreltiin ellulle korttia ja saatiin se valmiiks. oli hauskaa :D sain paskimman yllärin kinder-munasta ja essi lähti viemään ketsuppipoikaa bändireeneihin ja mulle ja astalle jäi vaivautunut tunnelma jota yritettiin paikata laulamalla ja jauhamalla shittiä. no ei vais, ei oo kyllä ikinä vaivautunu tunnelma heikin kanssa <3 essillekin soitin eilen SEITTEMÄN kertaa :D pieni riesa oon.

ja se on kyllä selvää, että anne ei enää ikinä lähe mun kanssa mihinkään. ilta ois voinut jatkua pidemmälle jos en ois ollu vammapää. anne oli kuitenkin hyvä emäntä <3 se kanto mut kotio ja nosti mut ojasta ja pesi mut suihkussa (hyivittu se näki mun mutaatio-vartaloni) ja toi vettä ja limsaa ja peitteli mut petiin <3 ja kaikki vaan siks, että tatti on hallinnut meijän elämää kaikki nää vuodet. tatin takia pistettiin elämä risaseks. hetkinen! kyllähän me mennäänkin yhessä rällästään ihan pian kun mennään tallinnaan. ei musta eroon päästä noin vaan ;) mut käykö että löydetään sitten se kultainen keskitie?

ja hulluilla päivilläkin kävin. siellä tulee hulluks. miks ne veteraanitkin siellä soittaa trumpetteja kun ei kukaan siitä ilahdu? OLEN KEESSAR SALAATTI!

lauantaina oli rok maraton, ja pikkupupu soitti ja laulo hyvin ja oli komee. oli muutenkin ihan mukava ilta ja kivoja ihmisiä. eilen pupsi tuli yökylään. se riisti unissaan mun untuvapeiton ja mä nukuin päiväpeitolla. mut oli se silti pikkuinen <3

meidän yöllinen keskustelu:

mappe: oisko sun mielestä sini (sinsin_) ja ************** hyvä pari?
cici: no en mä nyt tiä.. mun mielestä sini on ihkumpi kun se. vaikka voihan olla että se poika on ihan kivakin, en tunne sitä. en vaan haluis luovuttaa siniä ihan kelle tahansa.
mappe: kiva kun puhut sinistä kun jostain parhaasta ystävästäs :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.