IRC-Galleria

cloud\berry

cloud\berry

"Control your fate, colour your dreams."

Marjetilta joku vanha haaste. o_OTorstai 13.07.2006 05:21

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat muutama henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1: Green Day - Hitchin' a Ride
2: Good Charlotte - My Bloody Valentine
3: Simple Plan - I'd Do Anything
4: Digimon02 Yamato's Band - I Turn Around
5: L'arc~En~Ciel - Ready Steady Go
6: My Little Pony - Theme Song
7: Cyborg 009 Ending Theme
PLUS MILJARGIZILJARDI MUUTA . ^^

Nooh... Ainoot mitkä ei mee on yksinkertaset vemputukset (ei Niiskun x'>) esim. La Camisa Negra ja Mikä Kesä? >_< Turhaa paskaa kumpikin . Sit on rap ja hiphop (en voi käsittää) tosin jotku Eminemin biisit menee . Ja örinähevi/metalli/black-deathmetalliheviörinä . >.< Lyriikoista pitää saada selvää , ne on biisin tukirunko . ^^ Ja jotku imelät iskelmät hyi ! >_< Joku Simo Silmu : "Mä putoan, uniin kauneimpiin, hetkiin menneisiin..." ja Jani Wicholm : "Nyt silmiisi sun, mä hukun..." EWW! >.< Jaja... (onhan näitä vaikka mitä. ^^") JA TÄN HETKINEN HITTIKAMA HYI ! Musa on muuttunu ihan paskaksi . >_< Ja huonot (eli lähes kaikki) karaoke-versiot ! >:< JA AIJJOO! Kantrikin on imelää cowboy-paskaa . >.< Oliskohan siinä nyt kaikki... ^^"

JA NE ON IHAN PERSEESTÄ , KETKÄ KUUNTELEE JOTAIN TIETTYY MUSAA VAAN SIKS , ET SE ON "n11n 1hQ 7äL h3tGL!!11!+!!+" Imis paskaa tollaset . >_<

Haastan:
Erkki KukkulaSukkulaProfessoriMyyrälän<3
(ken haluaa. ^^)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.