IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

päivittelenTorstai 10.12.2009 18:21

käytiin siis täällä ronyn 6kk neuvolassa ja mitat olivat;

paino; 8655g
pituus; 72,3cm
py; 43cm

" rauhallinen, ponteva poika! kasvu hyvää. kämmenote +/+.kuulo norm.konttausasentoon nousee,kääntyy,pyörii navan ympäri.soseet maistuvat. "

eli kaikki hyvin ja nyt on poika alkanut oikeen syömään vielä paremmin, ei enää oo kranttuillut ruuan suhteen ja painokin taitaa olla noususuhteessa vaikkakin liikkuu tosi paljon.
ja syöhän tuo tosiaan ihan hyvin, aamulla puuroa tai purkin hedelmäsosetta + tissiä, lounalla 1prk liha/kana/kala sosetta + tissiä, välipalaksi tissiä ja joskus sosetta, maissinaksuja yms yms... iltaruuaksi 1prk liha/kana/kala sosetta + tissiä, iltapalaksi puuroa tai 1prk hedelmäsosetta + tissiä. yön aikana syö yleensä tissiä n. pari kertaaa, mutta heräilee muutenvaan kyllä sitten useemman kerran.
mutta ihan kivasti tässä mennään, ryömien eteenpäin, 1 hammaskin on löytänyt tiensä pojan suuhun parisen viikkoa sitten, toisesta ei vielä tietoa. :)

dany on sopeutunut omaan huoneeseensa ihan mahtavasti, nukkuu siellä mielellään, vaikka saattaa joskus aamuyöstä kömpiä meidän sänkyyn, mutta se ei haittaa yhtään <3 :)
käytiin myös tutustumassa tuohon meidän uuteen "lähisairaalaankin" kun dany taisteli muovilaatikonkanssa nenänselkänsä auki. onneksi ei tarvittu tikkejä, eikä muutakaan. alkaa näyttää jo huomattavsti paremmalta nenu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.