IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

.-Sunnuntai 13.12.2009 04:41

juu, ei täällä pääse liikoja nukkumaan. :)
viiimeset kolme tuntia oon ronya sylissä pidellyt ja koittanut saada nukkumaan , kun raukka on niiin nokka tukossa ettei voi nukkua kunnolla. :( sängynpäädyn jalkojen alla on korokkeet ja patjan allla viikattu lakana nostamassa päätypuolta jotta ois toisen helpompi hengittää, mutta silti tuntuu ettei kauheesti oo apua. nenäfriida ja suolaliuostipat on tietty käytössä kanssa. eipä oo koskaan ollu tuo pien noin tukossa.
danykin on, muttei noin pahasti ja varmaan juuri johtuu siitä kun on jo isompi ja hengitysröörit on kanssa isommat nyt. onneksi.
kyllä sekin tuolla välillä kitisee kun nokka tukossa, mutta pystyy sitten helpommin itekseen nukahtamaan.
kummallakaan ei vissiin ole ainakaan vielä kuumetta, toivottavasti ei tulekkaan. en tiedä miten uskallan ollenkaan nukkua yöllä... täytyy kunnella ronya että miten tukossa on. tosin, mä oon noitten lasten ääniin hyvin herkkäuninen, joten herään kylllä herkästi jos esim pyörii tai kääntyilee tai hengittää raskaasti. tai hengittäähän se juu nytkin, porina kuuluu tuolta makkarista tänne olkkariin asti.muttei vielä ainakaan mitään sellasta oikeeta hätää ole. vaikka kurjaahan tuo on.

mutta, kai se täytyypi mennä kokeilemaan jos vaikka unta sais otettuu ees sen pari tuntia, sekin luultavasti aika katkonaisesti.
öitä ja muillekkin jaksamisia, tiedän ettei olla ainoita joilla lapset kipeinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.