IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

se on joulu <3Torstai 24.12.2009 03:14

ihanaa ja rauhallista joulua kaikille!

tänään on viety lahjat ja kortit kummipojalle, mun tädille perheineen, rakkaalle sannalle, käyty kyläilemässä mun kummitädin ja sedän luona ja mun vanhempien luona. lahjoja pojille tuli pari pussia mukaan kotiin vietäväksi. :) taisi siinä olla meillekkin pari pakettia :) vaikka niistä viis, oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa tätiä ja sannaa ja kummeja ja mun perhettä :) <3 vaikkei siitä nyt oikeesti niiin kauan ole, mutta jotenkin se näin jouluisin on ihan eri juttu :)

aamulla mennään anoppilaan syömään riisipuuroa ja ehkä sitten vielä mikan mummia katsomaan palvelutaloon, samalla mikan isää moikataan.Se kuusi on edelleen hankkimati... täytysi se saada jostain roudattua huomenna.

kotiin tullaan lasten päikkäreiksi, niitten jälkeen sitten koristellaan se kuusi ( tai ehkä niiden aikaan.. ) ja illalla syödään ja availlaan lahjoja. laitetaan sitten joulusaunakin :) <3 ja mikä parasta, vietetään kiireetöntä aikaa oman perheen kesken ja vaan nautitaan toistemme seurasta! <3 <3 <3

nyt on kinkku uunissa ja mamma aatteli mennä nukkumaan muutamaksi tunniksi ja sitten herätä kellonsoittoon tarkistamaan kinkun vointi. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.