IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

pulkkamäessa.Keskiviikko 20.01.2010 02:09

oltiin tänään ja kivaa oli! paitsi meille kävi pieni haaveri kun laskettiin danyn kanssa aika korkeelta, kun oli iiiso mäki ja ihan tuliterä tosi liukuvainen pulkaa alla.. sekä mäessä töyssyjä....
tultiin hirmusta vauhtia ,enkä saanu yhtään oikeestaan jarrutettua ja sitten lennettiinkin pulkasta kivasti oikeen ja mä yritin vetää danya enemmän mun syliin samalla kun lennettiin tavallaan että ois tippunut mun päälle ( ajattelin toimia sen ilmapatjana :D ) mutta jalka tais jotenkin sitten jääsä jonnekkin pulkan alle tms.. kipeetä kuitenkin kovasti otti, kova itku tuli ja ensin pelästyin että jalka on mennyt poikki tms.. kun ei yhtään voinut laskea painoa sille, meni heti jalka alta. kuitenkin tajusin ettei tilanne kovin paha voinut olla koska dany oli nopeasti jo menossa uudelleen mäkeen, päätettiin kuitenkin mennä hämärästä mäestä viereiseen kahvioon tarkastamaan jalka. ja kahviolla dany jo kävelikin ihan normaalisti, eikä jalassa ollut jälkiä. :)
mentiin vielä hetkeksi laskemaan pulkkamäkeä, ei enää niin korkealta kuitenkaan ja annoin pulkkailutehtävät suosiolla tuolle isännälle, me sitten loppuaika ronynkanssa kuvattiin noita pulkkailijoita :)

kotona huomasin vasta että takapuoli on kipeä siitä laskeutumisesta ja reidessä on aika mojova mustelma, aika korkeelle lennettiin danskin kanssa!

illalla kun piti mennä nukkumaan niin dany alkoi itkeä että jalka on kipeä, sai sitten lääkettä ja nukahti. voi olla että kolautti polven ( jota siis valitti ) sänkynsä laitaan ja jos siinä on ollut esim mustelma tuloillaan tai tärskystä muuten vielä hellänä niin se on sitten sattunut. katsellaan vielä aamulla sittten miten se jalka liikkuu, ainakaan nyt iltasella ei ollut mitään ongelmia kävellä, juosta,hyppiä tai kontata. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.