IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

KukkuuuuuLauantai 15.01.2011 06:50

On se mukavata valvoskella keskellä yötä. Mutta tätäthän tämä on ollut viimoiset 14 viikkoa varmaan :) Ja kohtahan sitä saa valvoa vieläkin enempi :D tosin sitten sitä varmasti nukahtaa heti kun taas mahdollista, nythän valvoskelen yksin ihan turhaan kun voisin nukkua. Isännän herätyskello töihin herätti myös mut ja kyllähän sen arvaa sainko enää unta, no en.

Eilen varmaan mursin varpaani. Juoksin, siis potkasin vasemman jalan todella kovaa sohvan kulmaan vahingossa ja aika ilkeä rusahdus kuului varpaasta. Nyt on kipeä ja vähän turvonnut ja siinä on sellainen varpaan kiertävä mustelmarengas. Otaksun että jos siinä joku hiusmurtuma onkin niin siinäkohdin. Tosin eipäsen väliä kun ei sille mitään voi tehdä, eikä oikeastaan tarvitsekkaan. Toivottavasti kengät menee huomenna jalkaan suht kivuttomasti :D

Ronylla on mennyt pari yötä nukahtamiseen ihan liikaa aikaa. 3 yötä sitten meni 2,5h ja toissayönä 2h.. Eilen ei nukkunut päikkäreitä ja nukahtikin sitten vajaassa 10 minuutissa... Mielessä on toki käynyt että josko poika tahtois kokonaan päikkärit lopettaa, mutta turhan aikaista vielä ja vahvasti uskon että tämäkin on vaan joku vaihe, mitä nyt noilla muksuilla tuntuu jatkuvasti olevan.
Danyllakin jälleen joku uusi uhmakausi. Kyllä välillä " hiukan " kiristää mamman pipoa pienen miehen uhmailut, mutta kenenpä ei :D Johdonmukaisuutta, rauhallisuutta ja sinnikkyyttä.... Kunhan pysyis aina vaan mielessä ettei itse lähde kiukuttelemaan sinne lapsen tasolle :)

Odotan maanantaista neuvolaa kovasti, saan ne mun sokerirasitustulokset ja hartaasti toivon että kakki arvot on ok, rajojen alapuolella. Ehkä sitten ois pieni mahdollisuus siihen polikliiniseen synnytykseen. Toivotaan, toivotaan. Minnekkään sairaalan koppiin ei huvittaisi jäädä homehtumaan jos kaikki muuten on ok. Sittenhän sen näkee.
Synnytys muuten pyörii nyt ihan kauheasti mielessä vaikka laskettuun nyt on vielä se muutama viikko. Tosin mähän ajattelin tän lapsen synnyttää tossa 4 viikon päästä että... ;D

Jos sitä vaikka vielä leffaa kattelemaan, jos vaikka joskus vielä sais untakin ennenkuin pojat herää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.