IRC-Galleria

Loma tuli ja meni..Tiistai 02.05.2006 19:29

Olin siis kotona Nilsiässä viikon 17. Koko viikko ilman telkkaria. En ehkä uskonu että kykenisin moiseen. Mut pakko oli kun oli niin paljo hommaa aina päivällä ettei telkkaria kahtomaan kerenny ja omassa huoneessa ei telkkarista muuta näy kun lumisadetta.
Oli kyllä ihan jees loma. Töitä tuli tehtyä joka päivä. Ellei ite ratsastanu nii sitte piti tunteja. Joko ihan yksityisesti tai isommalle porukalle.
Joka päivä taisin kyllä ratsastaa. Heti maanantaista lähtien. Iso työsuokki kun alkaa palailemaan puolen vuoden sairaslomalta nii sillä menin alkuviikosta pari kertaa, ponnylla piti treenata joka päivä, empulla hyppäsin keskiviikkona (josta taitaa olla kertomus tuolla jossain aikasemmassa merkinnässä) ja koutsin rääkki sitte torstaina ja perjantaina, joina päivinä ei kyllä tarvinnu ees ajatella ratsastavasa lisää...
Lauantaina sitten helsinkiin, veljelle. Eksyin ensin kaupunkiin, mut matkaan meni silti tasan kuusi tuntia. Ilta sivistyneessä taiteilijaporukassa oli kokemus sinänsä, kaikkien nimetkii muistan jo oikein, marina, eleni ja evaldas. Hurjan mukavia kaikki, eleni varsinkii. *nauraa* vaan se on kuulemma hetero. Se kävi ilmi jo alkuillasta.
Mutta tärkein jäi ehkä tekemättä, Illaa piti nähdä hesan reissulla, vaan meillä meni tuo lauantain viinittely, juustottelu ja hedelmittely pitkäksi, joten mentiin kahtomaan ice age kakkonen vasta puolen yön aikaan. Sinne siis olisin Illasen mukaan halunnut, vaan ne perkeleet asuvat suloisesti Espoossa, joten ei onnistunu. Vaan kyllähän tuota vielä kerkeää.
Sunnuntaina lähtikii sitten loveboat 2006, josta en sen enempää satuile, kun että eipä tarvii ehkä uudempaa kertaa mennä, ellei ole omaa kultaa kainalossa. Sinänsä ihan jees reissu, tuli monta uutta tuttavuutta ja velikii sai seksuaalista toimintaa...
Ilmakiekkotoiminta vaan jäi tekemättä loppuun asti. Se täytyy korvata jotenkii muuten sitten joskus. :D Jep, näin on. Mukavia ihmisiä laiva pullollaan, eihän siinä mitään. Epämukavia tapahtumia ja aivotoimintaa liikaakii. Myös mustelma perseessä kun eräs lepakko tuli ja puri siitä.
Paluumatka oli kuitenkii ihan jees, ajelin ei-omalla autolla, oma auto meni edeltä. Kovin suloisen ponin näin matkalla eikä matkaseurassakaan ole muuta valittamista kun että kovin hiljainen oli kun torkkui koko matkan. Korjataan, lähes koko matkan. Välillä söi myös lehtipihvin ja ranuja. Ja joi pepeä, jota myös ite join ku ekaan mukiin tuli liikaa limppaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.