IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

mitäs tänään?Maanantai 08.05.2006 01:58

Alotin päivän kakkosen jumpan tahtiin. Katso-lehden ohjelmatieto sanoo siitä näin: Reggaeton. Kuubalainen tanssinopettaja Freddy Clan tutustuttaa uuteen urbaaniin latinotanssiin. Että semmosta siis tein aamulla.
Kököttelin koneella aika paljon (muistaakseni). Kävin haminassa heittää avaimet Filmariin ja jäin suustani kiinni. Juttelin puoltoista tuntia Elinalle homoista. Taas. Se ihminen on eläny täysin homotonta elämää tähän asti. Kunnes minä tallustelin Filmariin töihin. ;) Vaan mikäs siinä, hyvähän se vaan että hän tahtoo tietää..
Myös keittiön ikkuna sai viimeinkii verhot. Jotka ei sovi sinne, mut verhot kuitenkii.

Viikonloppu on menny useiden agressioiden kanssa.
Niska, hartiat, kädet ja selkä on jumissa niitten agressioiden purkamisen takia. Vaan ihan hyvä näin.

Illemmalla tein lettuja ja kävin naapurin kanssa lenkillä. Hain myös semmoset... tason... palaset. Saa viimeinkii kaikki ylimääräset lehet jollekkii omalle paikalle. Sai myös raitista ilmaa kun on tullu oltua tässä koneella aika paljon.
L-koodeja tullu katottua. Mahtavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.