IRC-Galleria

lateTorstai 15.06.2006 08:41

Oltiinpas tänään paarissa tyttöjen kanssa.
Pari harjulaista ja sitte niitä kotkan suunnan likkoloita oli. Mahtavaa oli nähä niitä tyttöjä pitkästä aikaa. Tiitin uuden tukankii näin, kovin oli fresh. :) aikasempi oli kiva, eikä nykynenkää ole sen kurjempi.
Ilta meni ehkä vähä kiireellä... Exän puhelinta räpläsin ku se ei ite osannu.
Jossain vaiheessa yhelle tuli vähä huono olo ja norjan puhuminen alko. Onneks vasta valomerkin jälkeen että siihen olikii kiva lopettaa ilta.
Yhen kultasen tossun pöllin. Ja palautin. Kunnes kummatkii lähti hetkeks omistajan jaloista. Ja jo se heti kävi sitte vilauttelemaankii. Vaaleenpunasta paitaa. ;)
Kotimatka meni ihan hyvin, kunnes melkein haminassa asti takapenkiltä kuuluu epämäärästä mölinää ja kävi ilmi, että Lauran puhelin on Sokos-hotellin respassa. No mutta ei muuta kun ympäri (semmosessa kohassa missä on semmonen kaistojen välissä oleva hätäkääntöpaikka) ja takasin kotkaan. Takapenkin matkustajista puolet valahti jarrutuksessa melkein lattialle. Niitä sitten sieltä keräiltiin takasin penkille.
Haettiin puhelin ja takasin kotia kohti. Se matka olikii sitte jo hiljanen, kaikki nukku, jopa Janica joka ei aikasemmin uskaltanu ku sitä muka pelotti. *phyh*
Harjussa melkein kaikki pääsi omin avuin pois kyydistä, Riksalla oli vähä vaikeuksia, joten kantamishommiin jouduin vielä viiden aikaan. Mut ei se haittaa, kengät uniselta pois ja sänkyyn ja pari vilttiä päälle.
Kaikin puolin siis aika onnistunu ilta. Eihän siinä mitään. <hymy>
Eikä muuten menny baariin senttiäkää rahaa. Mahtavata. <virne>

Ja nyt unille että jaksaa taas huomenna olla töissä.
Sääliks käy tyttöjä, niillä kun on tallivuoro ja puol seiskalta oltava reippaana ruokkimassa hevoseläimiä. Unta kerkee tulla semmonen pyöree tunti. Hyvin sillä pärjää. Meikäläinen nukkuu sinne lähemmäs yhtä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.