IRC-Galleria

Niin meni jussi.Lauantai 24.06.2006 23:42

Hohhoi... Perjantaina herätys oli ehkä joskus puolen päivän aikaan. Pyörähin apteekissa ja tulin kotiin takasin unille. Pienet päikkärit ja sitten toivottiin että jaksaa valvoa tarpeeksi pitkään.
Illalla jotain kivaa puuhailin veljen tanssijakavereiden kanssa kotosalla ja oottelin että kello tulis 8 nii vois hakee kavereita kylältä. Hörpittiin hetki limppaa (ja jotku olutta) ja lähettiin tahkolle kahtomaan kokkoa ja meininkiä. Ihmisiä oli jokunen kappale siellä..
Osa kavereista jäi sinne ja hain ne myöhemmin yöllä kylälle. Myö jotka lähettiin aikasemmin pois grillattiin vähä evästä ja kuunneltiin tanssijoiden karaokea. Oli hurjan kivaa. Tyypit lähti kahen aikaan nukkumaan ja myö duracellpupun kanssa jäätiin edelleen kuuntelemaan sitä karaokea ja kun se loppu niin sitten ihan vaan oltiin...
Ilta veny aamuun asti ja nukkumaan pääsi joskus sillon aamulla. Sitten heräiltiin ja köllittiin viitisen tuntia ja nyt nukuttaa.
Kaiken väsytyksen lisäksi sattuu selkään ihan perkeleesti ja on jopa huono olo. Taisin saaha jonkun krapulan samalla nappasin vähän "aamupalaa" tuossa klo 19.30 (koska aamu on sitten kun herää)

Tänään ois ehkä pitäny käyä ratsastamassa. Mutta koska tuo sängystä nouseminen vähä venähti niin ehkä siirrän sen huomiselle. Ihan suosiolla. Myös selkä vois sanoa pahasti jos menisin ponin selkään kiikkumaan...

Tänään pitäs ehkä suoriutua suihkuun ja sieltä vielä poiskii. Jännä nähä miten käy.

Edelleen hyvää juhannusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.